Kardeşim, 4 sene tecrübem oldu. Kendi detaylarımı vermek istemiyorum. İlaçların senin ruhunu ve beynini uyuşturduğunun farkındasın. Aklı tedavi edebilecek...
Kardeşim, notun önemi olmadığını tek önemli olanın çaban olduğunu anlamak için derslerinin bittiği ve işe başladığın döneme geçmeyi bekle. O gün geldiğinde...
Valla o araba aldı mı bilmem ama ben kendisi ile yolları ayırdım arkadaş diye 7 senelik dostluğumuz vardı kaphe çıktı. Ondan ötürü bilmiyorum hocam.
En son...
Hocam biraz metabolizmaya da bağlı. Ben görünüşten ötürü övünmek için demiyorum ama boyum uzun olduğu gibi metabolizmam da hızlı.
Bir kamyon yemeğin etkisi...
Hocam günlük 4000-5000 arası kalori açığı çıkartmam için bu menüden 3 4 tane falan lazım ona da bütçe yok maalesef.
Pakmayanın falan oluyor ona buna...
hocam hiç kolay değil sabah 4 yumurta 4 waffle 150 gram süzme peynir,çeyrek ekmek ve yaptığım karışımı içtim acıkma hissi geldiği an pilav gömüyorum maddi...
Hocam günde kaç litre su içiyorsun ? Bende kilo almaya çalışıyorum cicibebe,yulaf,süt,pekmez,bak ve zeytin yağı karıştırıp içiyorum ve yanında günlük üç...
Hocam şöyle ki ben böbreğinden rahatsız biriyim benim özellikle fazla su içmem gerekirken çok aksatıyorum. Siz bana uymayın içebildiğinizi için sudan zarar...
Dostlar kısa ve özet olması açısından hemen konuya giriyorum.
Benim boy 190 kilo 69 70 arası yerlerde sürünüyor, ne yesem yaramıyor kafasındaydım iştahım...