Florya'da AVM'nin oralar olabilir Florya Sahil diye geçiyor. Ben gittiğimde keko, suriyeli ve benzeri tipler yoktu ama şuan nasıl bilemem. Bilirsin her...
Sevgili ile konuşmak için konu aramak veya bunu dayatmak çok yanlış bir hareket. Bir dönem ben de o kafadaydım ama zamanla insan anlıyor ki yeni biriyle...
Geçenlerde bir konu açtım sizleri boykota davet etmiştim. Yaptığım hareket her türlü kitleye ulaştı.
Ve şuan sonunda LoL orjinal olarak bir açıklama yaptı...
Sana bir şey diyeyim mi, kız isterse sana ilişkiyi gül cennet yapar işine gelmezse kılını kıpırdatmaz. İnsan çözmek isteyince çözüyor siz boşuna kendinizi...
Hocam ben sizi anladım siz sistem değiştirip özellikten yararlanamadığınızı belirtmişsiniz ancak normalde okuyunca pek öyle durmuyor.
Her türlü donanım...
Ben anlamadım. Framegen'in 2 versiyonu var siz çarpanlı olandan mı bahsediyorsunuz normal fg'den mi hocam ?
Normal olanı zaten 4000 serisinde mevcut ki ?
Riot'un üst kademelerinde yaptığı değişikliklerden sonra iyice para odaklı bir ideolojiye bürünmeye başladılar.
Bu yüzden 28 Şubat'ta LoL'e girmeyerek...
İlaçlar çözüm değildir lustral dahil 3 farklı ilacı 2 sene kullandım. Çözüm sandım ancak doktor dozunu yükseltmek isteyip durdu zamanla kendi kendime...