5 yıllık bir ilişkide karşılıklı olarak sınırlarınız ve tepki verebileceğiniz şeyleri her iki tarafında artık bilmesi değil ezberlemesi gerekir. Hastalığı...
Aldım hocam şimdi biraz kendi haline bırakmam gerekiyor çok böyle nası denir dokunsan sallanıyo öyle sigaram alkolüm de yoktur hani fırçalarım ağzımı hep...
Hocam diş etimde enfeksiyon vardı uzun süredir baya şişti dişlerimin üzerini kısmen kapatır hale geldi. Ağzımı 8 yerden uyuşturdular 2 damak 2 dil altı 4...
bu icralık olaylarında ben sadece üzerine olan mal varlıkları kapsama alınıyor diye biliyorum, hissedarı olduğun veya miras kalacak şeylere hak konulamıyor...
DNS meselesini bilemem ama benim bildiğim şu, youtube videoyu sırasıyla önerir, mesela ilk 50 kişiye önerir bunların 40 ı abonelerindir kalanı da keşfettir...
Otomasyona bağlaman doğru olmaz. Hatta şöyle söyleyeyim videoları önceden yükleyip planlanarak yayınlanacak şekilde ayarladığında YT kasten önünü kesiyor o...
Kısa giyinmenin özgürlükle alakası olmadığı gibi manasının o da farkındadır. Benim de ilişkim var benim de rahatsız olduğum şeyler var kız arkadaşımın da...