Çözümü bilmiyorum ama bende de 3060 var. Çok araştırdım ve varabildiğim tek sonuç oyunun optimizesinin aşırı berbat olması. Kartta vs sorun yok grafikler en...
Hocam kaymak gibi valla. Özellikle ödev için çoklu program kullanılması gerekiyor genelde. Tablet ekran süresinin çoğunu aynı anda 2 3 uygulama açık şekilde...
Alınıyor hocam. Kalem çipli değil ama hava hareketlerini desteklemese de üzerinde kendi düğmesi var özel fonksiyonlarını 3 cm boşluktan bile kullanabiliyorsun.
Bir konu için olabildiğince fikir toplamam lazım.
Aklınıza gelen herhangi bir ülke ve o ülkeye göre yakıştırdığınız bir hayvan ismi lazım.
Ülke - hayvan...
Kimse seni friendzone'a almaz. Sen kendini oraya sokarsın. Ya karşındaki seni kabul edecektir ya da reddecektir. Siz bunu göze alamadığınız için kendinizi...
Hiç bir üniversiteye yalan söylemedim bir şey diyemem :D Ama açık öğretimde tecil zaten oluyor neden aksiyona giriyorsun? Yıllardır öyle tecilli benimki.
Sebebi şu abi ben zaten bilgisayar teknolojisi bölümünde 1 sene okudum. Eğer imkan varsa bununla beraber şuan okuduğum bölümü ikisini birden diplomasını...