Araçlarını ve haritanı kontrol et, CSP versiyonun eskiyle yeniye çek, herhangi modu kurarken oyun dosyalarına hasar vermiş olabilirsin dosya doğrulama yap...
İlk slot hep X16 olur diğer slotlar ise X8 belki çok üst düzey anakartlarda çift X16 felan bulunuyordur. SSD'nizi ilk slota takın en iyi okuma yazma...
İşlemci anakart ve ekran kartı modelini vahiy yoluyla tahmin etme servisimiz bulunmamaktadır.
Kullandığı fare kaç HZ çalışıyor?
İşlemcinin Idle modea geçme...
Ben de direk o şekilde yapmayı planlıyordum ancak videoları izlediğimde değerleri bıraktığım excel dosyasında ki gibi yapmanın daha sağlı olduğunu iddia...
Hocam bi fotoğraf atın bakalım eksiğiniz varmı unuttuğunuz bişey varmı eğer tok diyorsanız bios pilini çıkarın 1dk belleyin ondan sonra takıp tekrar...
1 tane minecraft var hadi en kötü onu neyse de
Ben neden farklı mail kullanmak zorunda kalıyorum bu saçma sistem yüzünden Destek ve iletişim 0
benim hatam...
Hocam maalesef aynı şeyi geçen ayın başında yaşadım hala almak için uğraşıyorum fakat rezalet Microsoft hesap kurtarma konusunda adamlara aldığım oyunların...
siyah ekran sorun Profilinin boot ayarları bozulmuş 2 sebep var ya virüs programı sağlam bir virüs yedi onla savaşırken bozdu yada profilin bozuldu eğer...