Her zaman uzun ve mantıklı olan tercihi değil en kısa ve basit olanı tercih edip direkt engelleyip kestirip atmayı seçtiğimizden, bir zaman sonra iyice...
Dostum eğer soğutucuyu fazla sıkarsan bacaklar kayar ve CPU arıza ışığı yanar, gevşek sıkmayı denedin mi? Videoda da biraz fazla sıkmışsın gibi görünüyor...
Herkes aile olmamalı o zaman. İnternet çağında internet kullanmayı bilmeyen adam da bir zahmet çocuk yapmasın. Önce gitsin bir çocuk nasıl eğitilir nasıl...
MILFs of Sunville - Season 1 oynamanı tavsiye ederim. Büyük ve görkemli şehirden küçük bir kasabaya gitmek zorunda kalıyoruz ve orada yaşadığımız zorlukları...
Youtube da doğru düzgün yapılmadı ki, şimdi de yapay zeka videoları doluştu kaç senedir de devam ediyor.
O yüzden pek umudum yok bunlardan. Ne yapsalar...
O kısmı da ebeveyn halletmiyorsa yapacak bir şey yok. O kısım için evlenmeden önce bireyleri belli psikolojik testlerden geçirmeleri lazım da, o bizim...
tc ve yüz doğrulaması birçok kişiyi yine engeller belli bir süre. Düzenli güncellemelerle de tümünü engellersin bence. İlla uygulamayı düzgün yapan bir ülke...
denetim yapılmalı zaten genel olarak. denetimsizlikten bu haldeyiz. ama denetimi hangi amaçla kimler yaptığı nasıl yaptığı önemli. sen 18 yaşındaki adamın...
O şartı koyacak kadar kuvvetli bir devletimiz yok ya onu ya AB, ya da Amerika falan yapar.
Biz daha basit şeyler talep edebiliriz gibi.
İşte Steam bunu...