StrangerIX isimli üyenin son içerikleri

1. StrangerIX

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Eline ulaşan veya kargoya verilen oldu mu la? Olduysa hayırlı olsun. Bazıları da iptal olacak diyor galiba. Yine çok yatmaktan kaçırdık :kekw:
  2. StrangerIX

Windows 11 LTSC mi yoksa normal Windows 11 debloat mı daha mantıklı?

LTSC böyle herkese öneriyorlar da bir sürü driver indir uğraş dur. Ben bununla yaptım, tertemiz oldu. İstediğimi seçtim, istemediğimi sildim. Birçok Windows'un sorunlu kısmından kurtuldum. Sana da tavsiye ederim. LTSC bence herkese önerilmemesi gereken bir şey.
  3. StrangerIX

❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 PRO Amazonda - 4.785,99 TL

Deathadder modelinde var. Bunda bilmiyorum ben yaşamadım.
  4. StrangerIX

🔥İndirim Arctis Nova Pro 10.308₺(Peşine 9 Taksit)!

Bende de link bozuk. Bitti herhalde.
  5. StrangerIX

🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

yok hocam tam olarak çıkış yapınca geliyor kod. Başka türlü geldiğini sanmıyorum.
  6. StrangerIX

NVIDIA DLSS 5 Duyuruldu!

var diyordu 5000 serisinde fp4 fp8 şeklinde
  7. StrangerIX

NVIDIA DLSS 5 Duyuruldu!

işte bu fp4'te çalışıyormuş sanırsam.
  8. StrangerIX

NVIDIA DLSS 5 Duyuruldu!

Hocam teknoloji olarak yorumlamıyorsun ki, sen görünüşe bakıyorsun. Ben bunun anlık yapılabilmesini aşırı absürt ve gerçek olamayacak kadar iyi buluyorum çünkü gerçekten çok zor bir iş şu. Sen görüntü olarak yorumlamışsın. Görüntü olarak zaten katılıyorum. Çevre ışıklandırması ve gölgelendirme...
  9. StrangerIX

NVIDIA DLSS 5 Duyuruldu!

İşte onun demosunu böyle yaptırmışlar, benim tek bildiğim 5000 serisine gelecek olacağı. Diğerlerini bilmiyorum.
  10. StrangerIX

NVIDIA DLSS 5 Duyuruldu!

Teknoloji olarak çok iyi anlık yapabilmesi ama değiştirme konusunda ciddi değişmesi kötü
  11. StrangerIX

NVIDIA DLSS 5 Duyuruldu!

hocam sen 2-3-4 serisini unut derim. Teknik olarak bunlar o kartlarda mümkün olmaması lazım.
  12. StrangerIX

NVIDIA DLSS 5 Duyuruldu!

Anlık yapabilmesi için öyle yapmışlar hocam. Sonrasında tüm 5000 serisine senenin devamında gelecek dendi. Ben de Nvidia'nın yalancısıyım :kekw:
  13. StrangerIX

NVIDIA DLSS 5 Duyuruldu!

4000 serisi o data seviyesini desteklemiyor sanırsam. fp16/fp8 olması lazım. 5000 serisi fp8/fp4. İnan ki detayını ben de bilmiyorum. Aldığım bilgiler bu :kekw:
  14. StrangerIX

NVIDIA DLSS 5 Duyuruldu!

Vram yetsin diye öyle yapılmış. Konfigüre edilir. Her türlü yeni kartlardan önce 5000'e gelecek dediler.
  15. StrangerIX

NVIDIA DLSS 5 Duyuruldu!

Kimse beğenmiyor bu arada teknolojisi dışında. Oyunun sanatını tümüyle öldürüyor bu haliyle.
Geri