Güncel fiyatları bilmediğimden soruyorum. Bir arkadaşa hediye olarak almayı düşünüyoruz. Bütçeyi bu kadar zorlayabildik. Taksit olursa güzel olur.
1TB SSD 5060'lı sistem bulabildim ama daha iyisi var mı bilmiyorum
https://ty.gl/a125c6amupss2
Önerinizi bekliyorum.
Şimdi derece başlı başına ayrı bir sorun da, asıl sorun 90 derece sistemin kendini kapatması.
Termal limit koyulmuş olsa sisteme en fazla kasar ve zorlayan işlemi bitirir veya oynatmaz. Sistemi kapatıyorsa başka bir sorun da olabilir. Sistemin içinde neler var biliyor musun? Soğutucusu nedir?
Trump yüzünden olan durumlardan birisi daha. Kelebek etkisiyle devam ediyor.
Bidondan iyidir en azından dedik, Çin'in ve diğer BRICS ülkelerinin ekonomide yükselmesine sebep oldu.
AI Bubble bahanesiyle piyasayı şişirmeye devam Nvidia. Nereye kadar sürdürebilecek merak ediyorum.
Yapılır da değmez ya. Alıcı bulur, başka model alırım gibi. Bu şimdi 5k monitörler falan piyasayı doldurur, pcyi güncellerken şak diye çekerim onu :kekw:
Kartta limit falan kalmaz dsgdsgsdsd
Ben de fiyat avantajı olmasa xg27ucdmg yi alacaktım ama memnunum şu an, özellikle siyahlara çok takılırdım gri olmasına, o çözüldüğü için rahatım. Bu yeni OLED panel tech leri oturunca değişirim gibi. Şu anlık yetiyo bana. Hatta belki garantisi bittiğinde bir çılgınlık yapıp sökerim coating i...
Ben hala aralarındaki fiyat farkına değecek kadar görüntü farkı göremedim ya.
Geçen arkadaşa aldık PG27UCDM'i. Güzel bir görüntüsü var, coating i güzel panelin ama görüntü özelinde coating dışında az daha parlak, az daha keskin gibi duruyor(o da mat panelin görüntüyü hafif ezmesinden kaynaklı)...