StrangerIX isimli üyenin son içerikleri

1. StrangerIX

Yardım 90k laptop tavsiyesi

Acilinden güncel en iyi opsiyonu önerebilir misiniz bütçeyi çok aşmadan? Oyun için bakıyoruz. Taksitli alma imkanı olsun yeterli.
  2. StrangerIX

🔥İndirim 🔥Philips 55oled810 67.500₺ dip fiyat

C dese yine neyse diyecektim de G demiş G serisine ayıp etmiş :kekw:
  3. StrangerIX

Yardım 55K max Laptop önerisi

Güncel fiyatları bilmediğimden soruyorum. Bir arkadaşa hediye olarak almayı düşünüyoruz. Bütçeyi bu kadar zorlayabildik. Taksit olursa güzel olur. 1TB SSD 5060'lı sistem bulabildim ama daha iyisi var mı bilmiyorum https://ty.gl/a125c6amupss2 Önerinizi bekliyorum.
  4. StrangerIX

ASUS ROG 1000G vs Lian Li Edge1000

Lian Li al bence.
  5. StrangerIX

7800x3d çok ısınıyor

Şimdi derece başlı başına ayrı bir sorun da, asıl sorun 90 derece sistemin kendini kapatması. Termal limit koyulmuş olsa sisteme en fazla kasar ve zorlayan işlemi bitirir veya oynatmaz. Sistemi kapatıyorsa başka bir sorun da olabilir. Sistemin içinde neler var biliyor musun? Soğutucusu nedir?
  6. StrangerIX

Assasins Creed Shadows alınır mı

Tavsiye etmem.
  7. StrangerIX

NVİDİA İSRAİLDE TESİS KURACAK(BOYKOT)

Trump yüzünden olan durumlardan birisi daha. Kelebek etkisiyle devam ediyor. Bidondan iyidir en azından dedik, Çin'in ve diğer BRICS ülkelerinin ekonomide yükselmesine sebep oldu. AI Bubble bahanesiyle piyasayı şişirmeye devam Nvidia. Nereye kadar sürdürebilecek merak ediyorum.
  8. StrangerIX

🔥İndirim Xiaomi MiniLed Monitör 27” 17.663 tl

Yapılır da değmez ya. Alıcı bulur, başka model alırım gibi. Bu şimdi 5k monitörler falan piyasayı doldurur, pcyi güncellerken şak diye çekerim onu :kekw: Kartta limit falan kalmaz dsgdsgsdsd
  9. StrangerIX

Ben de fiyat avantajı olmasa xg27ucdmg yi alacaktım ama memnunum şu an, özellikle siyahlara çok takılırdım gri olmasına, o çözüldüğü için rahatım. Bu yeni OLED panel tech leri oturunca değişirim gibi. Şu anlık yetiyo bana. Hatta belki garantisi bittiğinde bir çılgınlık yapıp sökerim coating i...
  10. StrangerIX

Kesinlikle daha iyi ama fiyat farkına bence değmez gibi. Yoksa haklısın, daha iyi duruyor.
  11. StrangerIX

Ben hala aralarındaki fiyat farkına değecek kadar görüntü farkı göremedim ya. Geçen arkadaşa aldık PG27UCDM'i. Güzel bir görüntüsü var, coating i güzel panelin ama görüntü özelinde coating dışında az daha parlak, az daha keskin gibi duruyor(o da mat panelin görüntüyü hafif ezmesinden kaynaklı)...
  12. StrangerIX

Çözüldü✓ Gigabyte X870 Aorus Elite WI-FI7 ICE anakart aldım, iyi mi?

Ayarlanabiliyor hocam. Bende Lian Li fanları olduğundan uygulamadan yapıyorum ayarlarını.
  13. StrangerIX

Anakartı kastetmiştim de ikisi de uyumlu çalışıyor benim Gigabyte olduğundan. RGB daha rahat kontrol ediyorum.
  14. StrangerIX

Aynı kartı aldım yakın zamanda ve kurdum. Herhalde en rahat kurulumumdu. Sorunsuz açıldı her şey.
  15. StrangerIX

GigaFiberli Oldum !🎉 (1 Haftalık deneyim)

Hayırlı olsun hocam.
Geri