Memoli12345
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 424
Sony ve Amd fangirlleri utanırmı şimdi acaba? sanmam
Sony ve Amd fangirlleri utanırmı şimdi acaba? sanmam
İşte onun demosunu böyle yaptırmışlar, benim tek bildiğim 5000 serisine gelecek olacağı. Diğerlerini bilmiyorum.E anlık yapmak zorunda zaten başka nasıl olacak loading ekranı mi bekleyelim![]()
Bence iyi değil işte.Sırf bu yüzden oyunlar saçma sapan grafikli çıkacak bize bu dlss 5 i zorlayacaklar.Leş gibi karakter görüntüleriyle oynicaz bari benzese farklı iki insan var karşı karşıya koyunca.Çevre iyi en azından.Teknoloji olarak çok iyi anlık yapabilmesi ama değiştirme konusunda ciddi değişmesi kötü
Muhtemelen ayrı ayrı yapacaklar oyunun ayarlarında seçenek olarak, mesela RTX Face ayrı olacak, çevre için farklı. DLSS 5 Paket olarak pazarlıyorlar, upscale iyileştirmelerini bilmiyorum henüz.Bence iyi değil işte.Sırf bu yüzden oyunlar saçma sapan grafikli çıkacak bize bu dlss 5 i zorlayacaklar.Leş gibi karakter görüntüleriyle oynicaz bari benzese farklı iki insan var karşı karşıya koyunca.Çevre iyi en azından.
karakterlerin derinlik algısı yok olmuş gibi bi his varkarakterler çok kötü duruyor ama ortam çok gerçekçi olmuş geliştirildiğinde çok iyi bir sonuç çıkar ama bu haliyle tercih etmezdim
Hocam teknoloji olarak yorumlamıyorsun ki, sen görünüşe bakıyorsun. Ben bunun anlık yapılabilmesini aşırı absürt ve gerçek olamayacak kadar iyi buluyorum çünkü gerçekten çok zor bir iş şu.Bence iyi değil işte.Sırf bu yüzden oyunlar saçma sapan grafikli çıkacak bize bu dlss 5 i zorlayacaklar.Leş gibi karakter görüntüleriyle oynicaz bari benzese farklı iki insan var karşı karşıya koyunca.Çevre iyi en azından.
başlıga şu ac shadows ekran görüntüsünü koy çok iyi görünüyorduMuhtemelen ayrı ayrı yapacaklar oyunun ayarlarında seçenek olarak, mesela RTX Face ayrı olacak, çevre için farklı. DLSS 5 Paket olarak pazarlıyorlar, upscale iyileştirmelerini bilmiyorum henüz.
Oğlum müthiş bir şey la. Bazılarında çok yapay durmuş ama fifada fln çok iyi olmuş
Bir de bunun çoğu oyuna gelmesi yıllar sürer. Gene üç beş oyunda olurOğlum müthiş bir şey la. Bazılarında çok yapay durmuş ama fifada fln çok iyi olmuş