NVIDIA DLSS 5 Duyuruldu!

E anlık yapmak zorunda zaten başka nasıl olacak loading ekranı mi bekleyelim :D
İşte onun demosunu böyle yaptırmışlar, benim tek bildiğim 5000 serisine gelecek olacağı. Diğerlerini bilmiyorum.

Teknoloji olarak çok iyi anlık yapabilmesi ama değiştirme konusunda ciddi değişmesi kötü
Bence iyi değil işte.Sırf bu yüzden oyunlar saçma sapan grafikli çıkacak bize bu dlss 5 i zorlayacaklar.Leş gibi karakter görüntüleriyle oynicaz bari benzese farklı iki insan var karşı karşıya koyunca.Çevre iyi en azından.

Bence iyi değil işte.Sırf bu yüzden oyunlar saçma sapan grafikli çıkacak bize bu dlss 5 i zorlayacaklar.Leş gibi karakter görüntüleriyle oynicaz bari benzese farklı iki insan var karşı karşıya koyunca.Çevre iyi en azından.
Muhtemelen ayrı ayrı yapacaklar oyunun ayarlarında seçenek olarak, mesela RTX Face ayrı olacak, çevre için farklı. DLSS 5 Paket olarak pazarlıyorlar, upscale iyileştirmelerini bilmiyorum henüz.

karakterler çok kötü duruyor ama ortam çok gerçekçi olmuş geliştirildiğinde çok iyi bir sonuç çıkar ama bu haliyle tercih etmezdim
karakterlerin derinlik algısı yok olmuş gibi bi his var
sanki ai ile yapılmış 2d karakterler gibi hissettiriyor özellikle yüzleri
mekanlar falan güzelleşmiş ama

Gerçekçi görüntü isteyenler için güzel gibi ama emin olamadım oyunlarda da bir ruh var bu baya değiştiriyor gibime geldi adam 10 yıl yaşlanıyor bir sahnede heralde optimize ederler. Ben dlss de fsr da sevmiyorum gözüm anında algılıyor detayları, native saf kas gücüyle oynamak en zevklisi bana kalırsa.

Hocam teknoloji olarak yorumlamıyorsun ki, sen görünüşe bakıyorsun. Ben bunun anlık yapılabilmesini aşırı absürt ve gerçek olamayacak kadar iyi buluyorum çünkü gerçekten çok zor bir iş şu.

Sen görüntü olarak yorumlamışsın. Görüntü olarak zaten katılıyorum. Çevre ışıklandırması ve gölgelendirme dışında çok kötü bence de. Sanatını mahvediyor.

Muhtemelen ayrı ayrı yapacaklar oyunun ayarlarında seçenek olarak, mesela RTX Face ayrı olacak, çevre için farklı. DLSS 5 Paket olarak pazarlıyorlar, upscale iyileştirmelerini bilmiyorum henüz.
başlıga şu ac shadows ekran görüntüsünü koy çok iyi görünüyordu

bu ne la çevre idare eder de karakterler çok kötü

Geri