1 yıldır s24+ kullanıyorum, telefonu kullanmaya başladığımdan beri google asistan kullanıyorum. Birilerini ararken, alarm kurarken veya akıllı ampulu vs...
arkadaşın dediği 600tl'lik soğutucu iyiymiş işinizi görür her türlü. eskiden bu fiyata ya dandik rgbli ve rgb'si değişmeyen fanlar vardı bu baya iyi bence
Normalde bunu öneririm, stok yok ama kısa sürede gelir. ben bunun se olmayan versiyonunun kullanıyorum baya güzel se'nin farkı 5mm falan daha kısa ve 300tl...
5070ti için 2k düzgün monitör arıyorum. 1080p 5070ti ve 9600x işlemci için çok düşük kalır diye düşünüyorum. bu attıklarımı bulabildim. bütce olarak 10bin...
s24 fe önerirdim daha geçen hafta 22k civarına arkadaşım aldı ancak şu an fiyatı baya artmış, üzmez seni uzun yıllar götürür. Ekran kartı olarak da 7800xt...
Hocam dün sabah baya bir uğraştım. bios güncelledim olmadı. sonra başka bir versiyon bios denedim bu sefer oldu. Ancak bu sefer de açılırken uyarı veriyordu...
Sorun şu ki kendi pcme takıyorum çalışıyor, çıkartıp hemen diğerine takıyorum çalışmıyor. Sonra tekrar çıkarıp kendş pcme takıyorum yine çalışıyor :D yani...
Merhabalar, arkadaşıma yeni pc topladık. Arkadaşa topladığım pc 9600x ve asus tuf b650m-e anakart. Kendi bilgisayarım ise 14400f ve prime z790m plus...
rgb 2'li versiyonu da 4 binmiş. Acaba bunların rbsi nasıl kontrol ediliyor biliyor musun acaba ? rgb alıp kapatmak istiyorum da.
incehesaptan daha önce...