akko aldım artık çok geç :D
aklıma geldi. Dracula çıkalı birkaç ay olmuş sanırım, fiyat olarak çok bir fark yok, yellow pro ile 100, yurtdışında da 5 dolar...
En ucuz mu bilmiyorum ama en çok tercih edilen akko switchlerden birisidir kendisi. Bana göre sesi draculadan daha tok olduğu için seviyorum.
Hayırlı olsun...
5075b plus yellow switch aldım. ama aklım dracula switchde kaldı, dracula biraz daha hafif bir yapıya sahipmiş. yellow ise en ucuz akko anahtarıymış :D Bu...
5075b plus alıyorum. hangisi daha sessiz anlayamadım ikisi de aynı duruyor. En kötü pazartesi konuşurum iadede sıkıntı çıkar derlerse endorfy'yi kapıdan...
Peki, hem endorfy thock hem de 5075b alsam sonradan birini iade yapabilir miyim ? yoksa sıkıntı çıkar mı ? En son 5-6 yıl önce klavye iade etmiştim sıkıntı...
Bir şey soracağım 5087'ler ile 5075 arasında ses ayar tuşu dışında bir fark var mı ? Ayrıca dracula switch ile yellow switchinten hangisini önerirsiniz ...
https://www.gaming.gen.tr/urun/585232/akko-monsgeek-mg75w-midnight-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/
bundan alacağım sanırım. akko 5087 ile farkı yok...
5075b plus'a bakmıştım ama hala stoklarda yok. Kampanyanın da günü bugün. Dynatab 75 i sevdim ama satılmıyor, ak820 pro da sadece bir yer 3200'e satıyor...
bütce 2k civarı, 3k'ya kadar çıkabilirim. Ama ucuza güzel bir şey varsa fazla para vermek de istemiyorum. Ek olarak, 800'e aldığı f75'leri ikinci elde 2.5'a...
Alınmaz mı yani switchleri güzel gibiydi. Yurtdışı amazonda 50 yorumdan 4.5 yıldızı vardı. Iyzico indirimiyle 2000binin altı a geliyordu. Benzer fiyat...
iyzicoyla çok uyguna geliyor. aşırı uyguna geliyor akkoyu da hiç duymamıştım ama bazı markalar iyi oluyor cidden. bir sıkıntı göremedim klavyeyle ilgili...
dkm200 baktım tam istediğim gibi fiyatı da uygun. ak820 yaşadığım şehirde yok onun yerine bunu buldum çok hoşuma gitti kaihl red var. hem kablolu hem...