Makarna için konu açılabilir arkadaşlar. Forumda "Yeme-İçme" kategorisi bulunuyor zaten. İndirim konusu olduğu için de orası yerine "Sıcak Fırsatlar"...
Çoklu çekirdek gücüne ihtiyacın yoksa düz 5700 almak mantıklı değil çünkü ön belleği düşük. Özellikle Valorant, CS, R6 gibi oyunlarda Ryzen 5 5600, Ryzen 7...
Akbank'ta kampanya vardı 2000 TL'lik alışverişe 1000 TL chip para ve Hepsiburadaya özel 3000 TL'ye 200 TL chip para birleşiminden 1200 TL chip para geldi...
hocam telefonla sipariş hattını bi arayın mağaza stoklarına bakarak sipariş verebiliyorsunuz. mağazalarda kalmış olabilir. daha önce ben 2-3 kez bu şekilde...
İyi bir yazılımın zararı olmadığını ben de biliyorum o konuda sıkıntı yok hocam.
Param olsa bir G20 alıp Stage 1 ile 280 hp kullanırım. :kizginpeepo...
Mekan hakkında bir öneri yapamayacağım ancak kısa süre sonra satılacak olan bir araca Stage 1 yaptırmak bana mantıklı gelmedi. Sonuçta satarken değerini...
Elbette her modelde hatalı ürünler olabilir. Bu sebeple ürün yorumlarına bakmak lazım. Hepsiburada'daki satış sayfasında 7293 değerlendirmede 5 üzerinden...
alt kablo saklamalı olanı geçen hafta aldım sallantı var da belli etmiyor mouse hareketlerinde filan sallanmıyor yandan tutup sağ sol yaparsan minimum...
Bir kaç senedir Ceramical 160x60 kullanıyorum ve genel olarak memnunum. Monitör koluyla birlikte çift 24 inç monitör kullanıyorum. Aynı zamanda kasa da...