Stand ile birlikte kullanıldığında gayet iyi oluyor. Standsız kullandığım zamanlar seti sırf üşendiğim için kullanmıyordum. Ama standda hazır olunca...
Dediğim gibi sıfır veya ikinci el Logitech G29 güzel bir tercih olur. 3 pedallı T150 setlere de bakabilirsin. Kayış+dişli sisteme sahip olduğu için G29'a...
Thrustmaster TH8S alabilirsin. Ben de T300 kullanırken yanına almıştım ve gayet memnun kalmıştım. İkinci elde 4000-5000 TL'ye bulunabiliyor. Stok gelmesini...
Logitech G29 öneririm. Şu anda vitesle birlikte 16.300 TL'ye bulunabiliyor. Bütçeni arttırma şansın yoksa vitessiz hali 13.600 TL'ye bulunabiliyor. İlk...
Değerler gayet iyi, ben olsam değiştirmezdim. Özellikle ekran kartının garanti etiketi üzerindeyse sökmeye hiç gerek yok. Satmak istediğinde içi açılmamış...
Direksiyon seti almak gibi bir düşüncen varsa, G29 Harici başka bir şeyle başlama. Zaten G29'da çok çok iyi değil ama Rampage v.b ürünlerden daha iyi o...
Sahibinden Param Güvende seçeneğiyle alırsan taksitli alabiliyorsun. Force Feed Back var ancak dediğim gibi kullanan kişiler bazı oyunlarda uyumsuzluk...
Pedalları ve vitesi kaliteli değil, dolayısıyla kısa sürede bozuluyorlar. Onun haricinde bazı oyunlarda uyumsuzluk yapabiliyor. Dolayısıyla alınmasını...