Belli bir ilde arandığında o fiyatlarla karşılaşabilirsin. Ancak Türkiye genelinde elbette daha ucuza bulunabiliyor. Dolayısıyla acelen yoksa İstanbul'dan...
İlan bulmak için bilgiye gerek yok. Arama kısmına G27 veya G29 yazıp İstanbul'daki ve bütçen dahilindeki ilanlara bakabilirsin. Benim ilanlara bakmam bir...
Hukuki tarafını bilmiyorum. Test için evinin müsait olmadığını söylemiş. İmkanı varsa o getirsin kendi evinde test et. Olmadı senin aracın varsa al kendi...
G27 3 pedala sahip bir set. Kargo konusu her zaman risklidir. Aslında Sahibinden.com dolandırılma olaylarına önlem olarak "Param Güvende" sistemine sahip...
G27 güzel bir seçim olur. Hem G27 hem de G29 kullandım, bir fark hissetmemiştim. 900 derece dönebiliyor, Force Feed Back'e sahip, genelde vitesiyle birlikte...
Hangi vites ve pedal olduğuna bağlı. Direkt bilgisayara takılıp kullanılabilen pedal ve vitesler de var direksiyon setine bağlaman gereken pedal ve vitesler...
G29 ilanı daha bugün benim mesajımdan önce verildi. Yani tahmini 01.00 civarlarında filan. Yani benden önce konuşmuş olma ihtimalin çok düşük. Soru-Cevap...
Hayır ancak özelde konuşmanın sana bir yararı olmaz. Onun yerine konu içerisinde sorularını sor ve insanlar cevaplasın. Özelden soru sorduğun kişi belki de...
emir hocam haklı. ne dediysek beğenmediniz hocam kusura bakmayın valla. Emir hocam 2 tane güzel bir direksiyon seti attı gidip almak size kalmış hocam...
Kulakçıklardan vites attığında debriyaja basmana gerek kalmıyor.
Tüm isteklerine uyuyor, bunu neden almıyorsun? Kocaelide, 7100 TL'ye düşüyor hatta sorsan...
Hem arkadaşımın söylediği gibi kulakçıklaran atabilirsin vitesi hem 7000tl bandında ne yazık ki hem g29+shifter bulamazsınız bulsanız dahil illa bir şeyleri...