Merhaba muhabbet kuşum sabahtan beri kabarık ve titrer şekilde. Veterinere gittim ancak kapalıymış, petshoptan SE-E vitamini verdiler onu koydum ve şuan...
Yani, siz bilirsiniz. Kendi istediğiniz yola girdiğinizde, tartışma çıkmasın diye dedim. Hani, zaten haberleri vardı sürpriz olmadı anlamında.
Rica ederim...
En iyisi de bence bu. Gelecek sizin geleceğiniz. Babanızla da konuşun ama babanızın kesinlikle anneniz gibi bir geri dönüş yapacağını sanmıyorum. Hayırlısı...
Kaldı ki Trendyol da büyük ve kurumsal bir firma. İnsanlar yığınla milyonlarca sipariş veriyor her gün. Böyle bir sektörün bitmesi mümkün mü? Hem şu hayatta...
Trendyol ile ilgili bilmediği hiçbir şey yok hocam her şeyi anlattım. Zaten 2 ay civarı çalıştım orada her şeyden haberdar. Anlamaza yatıyor sadece. İşine...
Hocam buna pek katılmıyorum. Babanız sizin kendisinden daha iyi olmanızı ister. Babanıza o istediğiniz işin avantajlarını ve neden istediğinizi anlatın...
Merhaba dostlar herkese iyi forumlar. Çoğu kişinin okuyacağını düşünmüyorum ama yine de içimi dökmek istiyorum. Okumazsanız da canınız sağolsun. Epey uzun...