Hocam saat yönünde 90 derece döndürmen lazım. Ana fikir olarak fanın kasanın ön tarafından soğuk havayı alıp kasanın arkasına, egzoz fanına doğru sıcak...
dün %100 parlaklık ve sürekli kamera çekimi açıktı (2,5-3 saat civarı belki 3 saatten fazla olabilir) 200MP ve portre çekimler yaptım. ormanlık biryerdi...
Formatlık bir durum olay yok hocam, bu konuda çok yardımcı olacak bir şey de değil açıkçası.
Bak arkadaş bir referans vermiş, ona dikkat et.
Ayrıca hocam...
s26 ultra olduğundan emin misin
oyun oynayarak bile %100 şarj 10 saat götürüyor olması lazım wifi olarak (ağır grafikli oyunlar hariç)
1780224415
one ui...
Bu biraz daha iyi ama hâlâ yeni bir amiral gemisi için yeterince iyi mi bilmiyorum, bunu başka S26U kullanıcıları değerlendirirse daha iyi olur, benim...
Sana öyle gelmiyor hocam, bir sorun var. Referans olması için birkaç gün önce insta 1 saat 21dk ekranda açıkmış ve %7,6 pil kullanmış, bu S24U senin daha...
Ben de s24u kullanıyorum, hatrı sayılır yağmur yedi ama hiç uyarı almadım. Daha önce bi tanıdıkta s20fe vardı, romatizmalı gibi havada yağmur kokusu aldı mı...
Samsung şarj portu bu konuda çok nazlı hocam, dediğim gibi cihazı kapat. Portu kuru bir bez vs ile kurula. Cihazı kapat, sabahtan güneş gören bir yere koy...
Cihaz samsung mu? Her türlü bırak kurusun, fön makinesi TUTMA, şarj portunun ekstra nemini kibarca kağıt havlu veya peçete ile al. Muhtemelen 24 saat...
Hocam bizzat bu sebepten 5070 tercih ettim. Durum şu, lokalde ai modeli çalıştırmak için en sağlıklı tercih nvidia kartlar. Lokalde ai çalıştırmak nedir...