tabii ki size kalmış bir şey hocam bütçe konusunda evet 1000 tl gibi bir artış söz konusu arkadaşında dediği gibi Türkçe modelinde sorun yaşamış ingilizce...
Teşekkür ederim hocam. Yazılımlık pek bi işim yok: ışıklandırmayı sabit renk ayarlıyorum, macro kullanmıyorum, hz farkı da olmadığı sürece çoğunlukla...
Bu klavyeyi kullanıp iade ettim açıkcası çünkü bunlar normalde İngilizce klavye fakat böyle Türkçe klavye olanlarda var ve bunlarda şarj göstergesi sorunu...
Hocalarım öneri için teşekkür ederim, aktivasyon ayarlanması çok güzel bir artı ama bahsi geçen modelde hem ses tekerleği yok, hem enter küçük, hem fiyat...
Hocam diğer arkadaşın dediği Beast R75 He PRO sizin isteğinize daha uygun gibi. O da manyetik rapid trigger ve basım aralığı ayarı falan hepsi var. F...
Mizar mz60 kullandım baya bi süre hocam şakasız 2 3 kere duvara fırlattım taş gibi klavye hiç bir şey olmadı arada kullanıyorum sanırım model farkı var...
Beyler elimde malum antik konudan bir mizar mz60 optik sarı switch %60 klavye var. Klavyenin içine pamuk serdim, elyaf koydum, backplate maske+elektrik...
Dediğini yaptım uyumsuzluk yaptı. 5200mhz civarında stabilite yakaladım, tüm oyunlarım sorunsuzdu Dune oynadım 4800 e kadar insem de çöküyor o oyun. Sonra...
Anlık mı bilmiyorum hocam, hwinfo da log alınıyor ama monitörü bilmiyorum. Sadece uygulamayı açtım, oyuna aktım. Dune güncelde gpu ya yüklenen tek oyunum...
Beyler yaklaşık 1 saat yüksek ayarlarda, çözünürlük ölçeği %100, 2k çözünürlük, 120fps limitle Dune Awakening oynadım.
Alttaki fotoda sadece sıcaklıklar...