Anlık mı bilmiyorum hocam, hwinfo da log alınıyor ama monitörü bilmiyorum. Sadece uygulamayı açtım, oyuna aktım. Dune güncelde gpu ya yüklenen tek oyunum...
Beyler yaklaşık 1 saat yüksek ayarlarda, çözünürlük ölçeği %100, 2k çözünürlük, 120fps limitle Dune Awakening oynadım.
Alttaki fotoda sadece sıcaklıklar...
Bütçeyi 20 civarına zorlayıp ikinci el S23 bakmanı tavsiye ederim. Ekranın büyük olmasını sevenler var, ekran büyük değil. Onun dışında A serisi, poco falan...
Instander diye uygulama vardı şuan ne durumda bilmiyorum bayadır kullanmadım. Story gönderi video tek tuşla indiriyordu yüksek kalite. Reklam yoktu. Story...
ben tvler dışında hoparlörlü oled ekran görmedim hiç. en pahalılarında bile yoktu
1783642676
ekstra ağırlık, masraf. premium modeller o topa girmiyor direk...
1- fiyatında rakipsiz. glossy kaplama yok bu paraya başka. parlaklık biraz düşük kalıyor ama ne kadar ekmek o kadar köfte. senin kullanım senaryona tam...
Arkadaşlar konu vesilesi ile danışayım.
Aktif olarak 2k 180hz ips kullanıyorum. Hem tepki süresini hem görüntü kalitesini iyileştirmek için kafamda bi...
Hocam şehir dışı ayağına hiç güvenmiyorum, şu ana kadar tüm alım satımlarımı mümkün mertebe şehir içi elden yaptım. Hem alıcının test etmesi hem benim...
Hocam ram işinin inceliklerinden anlamıyorum ama dilim döndüğü kadar anlatayım.
Ramler beraber çalışıyor, ilk aldığım zamanlarda cs de her 2 3 maçtan...