Benzer şekilde onun için ssd yükseltmesi ile almıştım, o konuda haklısın hocam.
7500f kullanıyorum ama genelde oyunlarda fps limitlediğim için kolay kolay...
Aynı ramden 16x2 kullanıyorum, benimkiler kit değil 5200mhz de sorunsuz çalıştırıyorum. Farklı expo profilleri olması lazım biosta. Biri 5600 diğeri 6000mhz...
Hayatımda daha mantıksız başka bi cevap görmemiş olabilirim. Adam sana leş olan nedir diye sormuş verdiğin cevap 5060 5070 den iyidir ozaman gibi komik altı...
Kartınız en azından 4-5 sene daha iyi gider. 6000 serisi 2027 den önce çıkmaz. 27 de çıkması düşük ihtimal. 27 de çıksa 7000 serisi 2030 dan önce gelmez...
İsteyen buyursun tercih etsin ama şahsen tavsiye etmem. 22-23k ya bir monitör alacağım: hdmi ve dp portları birer tane olacak, heat-pipe olmayacak vs can...
Bedava hileyle dozunu kaçıranlar yiyebiliyor bazen. Muhtemelen tecrübesiz bir kardeşimiz, yeni hesaplarda bu işin ustası olup maçlarımızın tadını kaçırmaya...
Hocam kusura bakma ama inan bu sorunu yaşadığımı bile hatırlamıyorum, yanlış yönlendirmek istemem. Konuda yardımcı olan arkadaşları etiketleyip yeni bir...
760tl uygun fiyat, pro için ancak piyasada 1k civarına daha güncel sensör ve mcu lu kablosuz seçenekler vardir diye tahmin ediyorum. İlla raze/logitech...