Geçen kırmızı ve beyazını aldım hiç öyle bir şey yok . Düştükten sonra felan geliyorsa bilemem. Ayrıca ne kadar ekmek o kadar köfte diye düşünüyorum...
25 sonrası işler iyice değişiyor. Kasiyer, akaryakıt görevlisi, garsonlar sana abi demeye başlıyor; ama sen kesinlikle öyle hissetmiyorsun. Kimi arkadaşım...
T*rör sempatizanlığı yapan, insanlık dışı kişilerden bahsettim. Yoksa benim de Kürt arkadaşlarım var. Bu tiplerin yapabildiği tek şey Türk bayrağına basmak...
Sat motoru borca yatır ne yani adamların parasını kullandın şimdi nasıl ödemeyeyim diye çare mi arıyorsun? Böyle saçmalık olur mu arkadaş?
İleride çok...
Yenilenmiş kumar binevi çoğunlukla hepsinin parça yan sanayi bazılarına iyi geliyor fakat genel anlamda alan kişilerin çoğunluğu parçalardan şikayet etmiş...
Yılda 4 ay farklı telefon kullanırım dersen YD gayet ok. Ancak yenilenmiş işine bulaşma mümkünse. Arkadaşların da dediği hangi parçanın değiştiğine asla...
hocam ihtiyacın yoksa bu tarz keyif harcamalarına bence mantıklı değil. Yaşın varsa büyük ihtimalle bi zaman sonra sıkılıcaksın zaten o yüzden bence...
Her sene yeni telefon çıkarma işi çok saçma bir yere evriliyordu zaten ayni telefonu ısıtıp ısıtıp önümüze sunuyorlardı bence telefon çıkarma işi 2 3 senede...