Bu güçteki bi laptopa akü takıp gezmen lazım 12 saat pil süresi istiyorsanız. Laptop alırken ihtiyaçlarınıza göre filtreleme yapmamız lazım.
1764322619...
7. sayfaya bakarsanız bir önceki indirim döneminde satın alan arkadaşlardan biri ssd modellerini yazmış. Ben de şöyle bırakayım. Ram modellerini yazmamış...
valla çok heyecanlıydım ya ilk defa kendime bu çapta bir alışveriş yapıyorum ilk bilgisayarımı da kendim seçme şansım olmadı o yüzden heyecanlı bi süreç...
Boşuna stres yapmışız hocam ya indirim hala devam ediyor 😄
@fufuker1 @Davidd @ta3ecr hepimize hayırlı olsun hocalarım özellikle Davidd hocam benim gibi...
Anlık indirim yakaladım. Cidden söylüyorum telefonda timer kurdum her 10dkda bir titreşim yapması için ve her titreşimde siteye girip f5 bastım denk geldim...
arkadaşlar konudaki laptop ve bu LENOVO LOQ arasında kaldım. Sizce aradaki farka değer mi? Veya düşük fiyatlı olanı alıp ileride ram ve ssd yükseltmesi...
Erazer Deputy 15 P1 MD62764 bunu al geç hem taksit avantajı var hem fiyatı da uygun yani üniversite yılların için yıpransa bile gözünden çıkarabileceğin bi...