Ben sadece objektif konuştum bıraktırabilirse kazanır , biraktiramazsa kaybeder bukadar basit ama sen laf sallamakta ısrarcısin ayrıca tarikatçı değilim...
Yaşa sadece yaşı küçükler takılır ama ben yaşının 20 olduğunu düşünmüyorum ve konuyla alakasız konuşmamak istiyorum
Bence Devlet Bahçeli hem doğru hem...
Sen şuan neye karşıtsın? EFİ'nin forumda tarikat güzellemesi yapmasına ve komplo teoricilerini(bknz: bizim millet sever böyle şeyleri, depremi de amerika...
Kardeşim sığ düşünceden çıkman lazım. Senin görmediğin bir çok şeyi görmüş yaşamış biriyim ki türkiye de yaşamıyorum sen bana gelmiş ne anlatıyorsun, ben...
Kardeşim anlıyorum yaşın küçük bazı şeyleri kafan basmıyor olabilir ama bu yaşta siyaset yapman doğru değil ileriki yaşlarda aklın gelişirse eğer herşeyin...
Eğitim seviyen 30 yaşında bile olsan kendini belli ediyor. 20 yaşımda neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edebiliyorum, sizin gibi kula kulluk etmeyerek...
boş yapma artık. forumda tarikatçı artıklarını yasallaştırma bize. Depremi amerika yapıyor diyen birini neden desteklesin millet? Akılsız mısın yoksa aklını...