Aslında mareaların önden görünüşü hoşuma gidiyor. Ama ilk arabam olacağı için ve 200k bütçe olduğu için görünüş 2. planda olacak. İleride üstüne para...
Bence bu fiyata d segment almak genel olarak büyük risk. Ben de vectra b lere bayılıyorum ancak açık konuşmak gerekirse bakım yapılmamış her araç için motor...
100 e tofas alcan kalan 100 le de o arabayi yapacan, 200 e bir sey beklememek lazim, ha diyorsan baska napabiliriz dayi, git 100 daha cik 1.4 ise yapis
Bütçe Max 20 30 daha çıkar 100 çıkmaz
1784210770
Paliolar sorunsuz genel olarak ama tipi çok hoşuma gitmiyor uzak duruyorum biraz o yüzden 😄 Tempra ya da...
200k civarına araç arıyorum. Tip olarak Vectra b kasalar çok hoşuma gidiyor. 2.0 motorları sıkıntılı dediler ama 1.6lar için pek bir şey göremedim. Daha önce...
o civarlara çıksam direk honor 600 bakarım hocam 15 17 civarına bir telefon almak istediğim için xiaomi bakıyorum samsunglarda dediğin gibi a26 var min...
Samsung yazılım olarak daha stabil ama giriş seviye Samsung alacağıma Xiaomi alırım ben. Eğer 25k civarı bütçe varsa Samsung bakmanız daha mantıklı ama
teşekkürler yorumunuz için xiaomi note 15 ile 14pro arasında kalmıştım benim 2-4 sene idare etsin yeterliydi bununla ilgili forum açtım ama çoğu kişi...
Hocam bütçe çok yoksa Xiaomi f/p olarak gayet iyi. Kimin ne dediğine bakma. iPhone gibi 5 6 sene kullanamazsin ama 2 3 sene çok rahat sorunsuz kullanırsın...