iç ekranı düşürüp vs kırdıysan kullanıcı hatası derler ve garanti kapsamına girmez. bedeli karşılığı yetkili serviste tamir ettirirsen garanti devam eder...
Arkadaşlar ipadimin iç ekranı kırıldı daha 20 ay garantisi var apple desteğe göndersem sanırım 15 17k fiyar çekiyorlar ankarada apple hastanesi diye bir yer...
hocam garantisi kalmamıştır diyorsunuz ya hani bunu apple da veya başka bir x firmada yaptırsam daha sonra benden kaynaklı olmayacak sorunlar için mesela...
şöyle ki üzerinde ne göçük var ne kırık var siri şu anda çalışıyor konuşabiliyorum yani sanki şimşek çaktı iç ekran bozuldu
1766495587
hocam dış ekranda...
Arkadaşlar sanırım iç ekranı kırıldı sandelyeyle üzerine basıldı nasıl oldu sormayin ekran siyah geliyor orijinal parça değişen bir yere götürsem garanti...
Arkadaşlar ipad 10. nesil celluar sahibiyim tableti dik tuttugumda üst sol ve alt sol hoparlörinden üst sağ ve alt sağ hoparlörlerine göre daha çok ses...
Hayal kırıklığına uğradım, videolardaki beyfendiliğine hayran kalmıştım. Konuk olduğu videolarda da tam bir istanbul beyfendisi gibiydi, gameplayini de...