3636 isimli üyenin son içerikleri

1. 3

Gigabyte GS25F2 vs Lenovo Legion R24E

5k bütçem var hangisini almalıyım karar veremedim.
  2. 3

RTX 4060 sistem alinir mi?

Ozellestirmem gereken birsey var mi?
  3. 3

Sizin onerdiginiz bir sistem var mi bu fiyat bandinda.
  4. 3

Yanlis yazmisim dostum kusura bakma.
  5. 3

https://www.gaming.gen.tr/urun/347169/murat-gamsiz-mg1-amd-ryzen-5-7500f-tray-asus-dual-geforce-rtx-4060-v2-bulk-oc-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ Anakarti b650, rami de 32 gb yapinca 30.200 tl yapiyor. Sizce deger mi?
  6. 3

RX7700XT Pulse 12GB sistem nasıl?

Bu sistem nasıl? https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-asthera-sapphire-radeon-rx7700xt-pulse-12gb-ryzen-5-8400f-16gb-ddr5-512gb-nvme-m2-ssd-tavsiye-sistem-p-54466
  7. 3

25000 TL sistem önerisi

Aklimda birkac tane sistem var fakat bu zamanda ddr5 almak daha mantikli diye dusunuyorum. 8 gb ekran kartlari ne kadar iyi olur onu da bilmiyorum. Butce maksimum 30 olabilir...
  8. 3

RX9060 XT sistem alınır mı?

Keşke bütçe olsa da yapsam ama maalesef bütçe bu kadar anca. İlerde geliştirebileceğim bir sistem olsa da olur çok bir kriterim yok aslında. Geliştirebileyim yeter.
  9. 3

Bu bütçede önerebileceğiniz başka bir sistem var mı? Bu bile bütçemi aşıyor fakat sormak istedim. Çok fazla 8 GB sistem var ama ilerleyen dönemde yetersiz gelir gibi düşünüyorum.
  10. 3

Kusura bakma dostum dalgınlığıma gelmiş. Linki ekledim şimdi.
  11. 3

Aklımda bu sistem var fakat anakartı yükseltmem gerek diye düşünüyorum. Bütçe 30000 TL o yüzden daha fazla da aşmak istemiyorum çünkü daha monitör almam gerek. Sizce bunun almalı mıyım yoksa başka öneriniz var mı? Oyun oynayacağım genelde...
  12. 3

Kısa bir süre düşük kaloriyle beslenilirse ne olur

O şekilde olabilir. Tabii ki günlük aldığın kaloriyi ve karbonhidratı bir anda düşüreceğin için ilk bir kaç gün başın sızlayabilir fakat bir sıkıntı olmaz. Dediğim gibi lif almaya özen göster.
  13. 3

Evet 1 ayda 0 karbonhidrat ile kilo verirsin ama çok sağlıksız olursun. Bir kere karbonhidrat kaynakları çoğu zaman bol lif içeren besinlerdir. Eğer hiç yemezsen kabızlık gibi sorunlarla uğraşırsın. Kısa vadede olabilir fakat 1 ay uzun bir süre tavsiye etmiyorum.
  14. 3

Carb cycling diyetini araştırmanı öneririm. İstediğin şeye uygun bir diyet gibi duruyor.
  15. 3

RTX 5060 sistem alınır mı?

Aklımda bu sistem var ama 5060 ekran kartlarının kötü olduğunu duydum. Ayrıca bunun yanında bir de monitör almak istiyorum fakat aklımda bir monitör yok. 4500 tl civarında bir monitör iyi olur diye düşünüyorum. Daha iyi sistem öneriniz varsa beklerim...
Geri