Bu sistem nasıl?
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-asthera-sapphire-radeon-rx7700xt-pulse-12gb-ryzen-5-8400f-16gb-ddr5-512gb-nvme-m2-ssd-tavsiye-sistem-p-54466
Aklimda birkac tane sistem var fakat bu zamanda ddr5 almak daha mantikli diye dusunuyorum. 8 gb ekran kartlari ne kadar iyi olur onu da bilmiyorum. Butce maksimum 30 olabilir...
Keşke bütçe olsa da yapsam ama maalesef bütçe bu kadar anca. İlerde geliştirebileceğim bir sistem olsa da olur çok bir kriterim yok aslında. Geliştirebileyim yeter.
Bu bütçede önerebileceğiniz başka bir sistem var mı? Bu bile bütçemi aşıyor fakat sormak istedim. Çok fazla 8 GB sistem var ama ilerleyen dönemde yetersiz gelir gibi düşünüyorum.
Aklımda bu sistem var fakat anakartı yükseltmem gerek diye düşünüyorum. Bütçe 30000 TL o yüzden daha fazla da aşmak istemiyorum çünkü daha monitör almam gerek. Sizce bunun almalı mıyım yoksa başka öneriniz var mı? Oyun oynayacağım genelde...
O şekilde olabilir. Tabii ki günlük aldığın kaloriyi ve karbonhidratı bir anda düşüreceğin için ilk bir kaç gün başın sızlayabilir fakat bir sıkıntı olmaz. Dediğim gibi lif almaya özen göster.
Evet 1 ayda 0 karbonhidrat ile kilo verirsin ama çok sağlıksız olursun. Bir kere karbonhidrat kaynakları çoğu zaman bol lif içeren besinlerdir. Eğer hiç yemezsen kabızlık gibi sorunlarla uğraşırsın. Kısa vadede olabilir fakat 1 ay uzun bir süre tavsiye etmiyorum.
Aklımda bu sistem var ama 5060 ekran kartlarının kötü olduğunu duydum. Ayrıca bunun yanında bir de monitör almak istiyorum fakat aklımda bir monitör yok. 4500 tl civarında bir monitör iyi olur diye düşünüyorum. Daha iyi sistem öneriniz varsa beklerim...