RX9060 XT sistem alınır mı?

Sistem ve 3000 yıldır kayıp olan tek yüzük.

Bilen arkadaşlar daha iyi yorumlar yapabilir ama kasada düzgün parça yok. Ram+SSD+PSU hiçbiri kaliteli değil. Sistem sadece stok eritmek için yapılmış.

• Beğen
Reaksiyonlar: 3636
Bilen arkadaşlar daha iyi yorumlar yapabilir ama kasada düzgün parça yok. Ram+SSD+PSU hiçbiri kaliteli değil. Sistem sadece stok eritmek için yapılmış.
Bu bütçede önerebileceğiniz başka bir sistem var mı? Bu bile bütçemi aşıyor fakat sormak istedim. Çok fazla 8 GB sistem var ama ilerleyen dönemde yetersiz gelir gibi düşünüyorum.

Aklımda bu sistem var fakat anakartı yükseltmem gerek diye düşünüyorum. Bütçe 30000 TL o yüzden daha fazla da aşmak istemiyorum çünkü daha monitör almam gerek. Sizce bunun almalı mıyım yoksa başka öneriniz var mı? Oyun oynayacağım genelde.
tavsiyem dicektim de fiyat aslında fena değil ama oc yapma ihtimalin varsa b650 serisi anakart alman daha iyi olur msi veya giga hangi markayı almak istiyorsan artık ssd konusuna bakınca 1tb güzel bişi almaya kalksan 1.5 2k yı gözden çıkarman gerekiyor fp si ortadan kalkıyor hadi ram idare edersin sonra bi 16 daha çekersin ama bilemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dolandirci bunlar ya bu fiyata boyle sistem mi olur
mümkün bu arada 32 ye kendin toplasan 32 sende toplarsın

Bu bütçede önerebileceğiniz başka bir sistem var mı? Bu bile bütçemi aşıyor fakat sormak istedim. Çok fazla 8 GB sistem var ama ilerleyen dönemde yetersiz gelir gibi düşünüyorum.
8gb kesinlikle alma bütçe çok sıkıntıysa dostum 500gb ssd 16gb ram li bir sistem alman lazım bunun gibi ama 30k ya çok zor

tavsiyem dicektim de fiyat aslında fena değil ama oc yapma ihtimalin varsa b650 serisi anakart alman daha iyi olur msi veya giga hangi markayı almak istiyorsan artık ssd konusuna bakınca 1tb güzel bişi almaya kalksan 1.5 2k yı gözden çıkarman gerekiyor fp si ortadan kalkıyor hadi ram idare edersin sonra bi 16 daha çekersin ama bilemedim

mümkün bu arada 32 ye kendin toplasan 32 sende toplarsın

8gb kesinlikle alma bütçe çok sıkıntıysa dostum 500gb ssd 16gb ram li bir sistem alman lazım bunun gibi ama 30k ya çok zor
ileri de eline para geçince rami 32 ye çeksen yıllar yıllar yeter ssd de keyfine göre 1tb yaparsın sana kalmıs soğutucu da 300 lira verip hava sogutucu alınmalı

• Beğen
Reaksiyonlar: 3636
bu fiyatlara malesef güzel bir sistem çıkmıyor

o sisteme b650m-r anakart güncellemesi
minimum fsp nc4 soğutucu güncellemesi şart
sadece bu iki güncellemede

2x16 elbetteki güzel olur ama bütçe darsa 16 ile idare edilebilir
34287 tl yapıyor

ssd 512 gb 1 tb öneririm
ama burada sadece şu alternatife sığınabiliriz
bütçe çok dar ise anakartı b650m-r yaptıysak anakartta 2 tane m2 slotu olduğu için ilerde 1 tane 1 tb ekleyebilirsin diye
severek isteyerek değil mecburiyetten 512 kalabilir
ama anakart ve soğutucu şart

1TB ssd + kule tipi max 30K olması gerekiyor.

4.8k bunu aldınız

m2 ssd ileride 3k'ya kioxia exceria pro 1 tb aldınız suanda 3k cepte kaldı lapoptan cıkma vs dandik bi hdd'ye falan kurar kullanırsınız sistemi

kasa + psu max 3k'ya aldınız

işlemci aldınız r5 7500f 5.5k

ramler patriot viper venom ddr5 6000 mhz cl 30 olan ramlerden kargo dahil olanların birinden alın 1900 oda 1-2 ay sonra 2x16 dual channel yapınca performans kaydadeğer miktarda artacak

ekran kartına butcemiz ne kaldı bakayım 17 kalmış onu borc alıp 21 22 yapıyoruz 5060ti 16 gb alıyoruz ve mukemmel bir 3 sene sizi götürecek sisteme sahip oluyorsunuz hocam soğutu unutmuşum stok herhangi soğutucu takabilirsiniz ısınmıyor 7500f ztn ileride alırsınız 1000 1500 liraya bi kule tipi

aslında anakartı düşürebilir mişiz ya minik bi tık fazla kactı bu anakrt ondanda 1k kıstık sayın

4.8k bunu aldınız

m2 ssd ileride 3k'ya kioxia exceria pro 1 tb aldınız suanda 3k cepte kaldı lapoptan cıkma vs dandik bi hdd'ye falan kurar kullanırsınız sistemi

kasa + psu max 3k'ya aldınız

işlemci aldınız r5 7500f 5.5k

ramler patriot viper venom ddr5 6000 mhz cl 30 olan ramlerden kargo dahil olanların birinden alın 1900 oda 1-2 ay sonra 2x16 dual channel yapınca performans kaydadeğer miktarda artacak

ekran kartına butcemiz ne kaldı bakayım 17 kalmış onu borc alıp 21 22 yapıyoruz 5060ti 16 gb alıyoruz ve mukemmel bir 3 sene sizi götürecek sisteme sahip oluyorsunuz hocam soğutu unutmuşum stok herhangi soğutucu takabilirsiniz ısınmıyor 7500f ztn ileride alırsınız 1000 1500 liraya bi kule tipi

aslında anakartı düşürebilir mişiz ya minik bi tık fazla kactı bu anakrt ondanda 1k kıstık sayın
Ssdyi 2k yada bulur hocam ya. Toplam kaç tl yaptı onu sayamadım tam

biraz aştık ya butceyi
Yok hocam benimde aklımdan sistem almak geçiyorda eger çok fark yoksa sizin dediğinizi düşüncektim o açıdan sordum. Benim kafamda da 25-30 k arası monitör dahil sistem varda o paraya monitör dahili olup. 16gb Erkan kartı yok. Ha bu sistem her türlü her oyunu oynatsa yüksek fps yeter şuankinden iyi olacağı zaten kesin.

Geri