Bilgisayar Toplama Tavsiyesi ve Fiyat Değerlendirmesi

Emre230

80+
Reaksiyon skoru
12
https://www.tebilon.com/amd-7500f-s...pulse-gddr6-16gb-a620m-h-kingston-16gb-500gb/

Bana fiyatı baya iyi geldi gibi ayrıyeten, anakartı b650'ye rami de kingston 2x16 ya çıkartmayı düşünüyorum böylece fiyat 36k ya geliyor ama emin olmadığım iki bölüm var soğutucu'dan tam emin değilim gibi birde ssd nin okuma ve yazma hızı sizce nasıl?

Ayrıyeyen tebilon sizce güvenilirmidir sıkıntı yaşarmıyım? İleride yaşarsam destek olurlarmı

37k gibi 5060 ti 16gb gelebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nc3 idare eder kötü bir soğutucu değil

37k gibi 5060 ti 16gb gelebilir

Nc3 idare eder kötü bir soğutucu değil
Nvidiaya pek gitmek istemiyorum neredeyse tıpa tıp aynı ekran kartları ikiside ve arada çok fazla fiyat farkı var? Sorularımı cevapladığın için teşekkür ederim ayrıyeten tebilon güvenilir midir? Bilgin varmı

Nvidiaya pek gitmek istemiyorum neredeyse tıpa tıp aynı ekran kartları ikiside ve arada çok fazla fiyat farkı var? Sorularımı cevapladığın için teşekkür ederim ayrıyeten tebilon güvenilir midir? Bilgin varmı
Tebilonda sıkıntı yok güvenilir

Soğutucuyu nc5 seçebilirsiniz. 4 yerine 6 bakır borusu var.

evet gereksiz fiyat var bende rx 6700 den 3060 12 gb yada 3060 ti geçecektim hatta az daha 4060 ti bir baktım testlere 3060 ı genelde eziyor 3060ti ile kafa kafaya geçtiği yerler oluyor 4060 ı dlss olmasa yine yiyor 4060 ti ilede üç beş aynı nerdeyse fark yok o yüzden vazgeçtim bunlara da vericem 9k 14k arası gider 7700xt alırım hepsini yerle yeksan eder

Tebilon güvenilir, çok daha gelişmiş teknolojilere sahip oluyorsun daha optimizesin güncelsin yani. Madem öyle diyorsun 5060ti fiyatına 7800xt al.

40a cikabiliyorsan
Ne yazıkki

Ayrıyeten şimdi yaptığım değişikliklerle birlikte 37.530Tl çıktı akakçedeki en ucuz fiyatlarla toplayınca tek tek 38.482 çıktı çok bir fark yok gibi

Acaba düşünüyorumda donanım arşivi,pc hocası gibi kanalların video çekmesini mi beklesem yoksa şimdi alsam mı

Ne yazıkki

Ayrıyeten şimdi yaptığım değişikliklerle birlikte 37.530Tl çıktı akakçedeki en ucuz fiyatlarla toplayınca tek tek 38.482 çıktı çok bir fark yok gibi

Acaba düşünüyorumda donanım arşivi,pc hocası gibi kanalların video çekmesini mi beklesem yoksa şimdi alsam mı
Beklemen daha iyi olur. Şu an için F/P sistem yok bence. PC Hocası bir sonraki sistemi 35-40k bandında yapacak sanırım son videonun altında hep bu aralıkta talep vardı.

Geri