Kısa bir süre düşük kaloriyle beslenilirse ne olur

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
9,466
Son 5 ayda yaklaşık 30 kilo aldım şu anda 100 kiloyum hemen hemen 1 ay içinde yağ oranımı düşürmem gerek 2 yıldır fitness yapıyorum bu 1 aylık sürede günlük 1000, 1100 kaloriyle 4 yumurta, 400gram tavuk göğsü, 20 gram zeytinyağı olacak sekilde 0 karbonhidrat olacak şekilde beslensem bir sorun olur mu yağ oranım şu anda aşağı yukarı 35 civarıdır 1 ay içinde 25e düşürebilir miyim

Carb cycling diyetini araştırmanı öneririm. İstediğin şeye uygun bir diyet gibi duruyor.

Onu biliyorum hocam da zaman kısıtlı olduğu için 1 ay boyunca 0 karbonhidrat bence sorun olmaz gibi
Evet 1 ayda 0 karbonhidrat ile kilo verirsin ama çok sağlıksız olursun. Bir kere karbonhidrat kaynakları çoğu zaman bol lif içeren besinlerdir. Eğer hiç yemezsen kabızlık gibi sorunlarla uğraşırsın. Kısa vadede olabilir fakat 1 ay uzun bir süre tavsiye etmiyorum.

Evet 1 ayda 0 karbonhidrat ile kilo verirsin ama çok sağlıksız olursun. Bir kere karbonhidrat kaynakları çoğu zaman bol lif içeren besinlerdir. Eğer hiç yemezsen kabızlık gibi sorunlarla uğraşırsın. Kısa vadede olabilir fakat 1 ay uzun bir süre tavsiye etmiyorum.
Karbonhidratı düşük tutsam 40, 50 gibi

O şekilde olabilir. Tabii ki günlük aldığın kaloriyi ve karbonhidratı bir anda düşüreceğin için ilk bir kaç gün başın sızlayabilir fakat bir sıkıntı olmaz. Dediğim gibi lif almaya özen göster.
Çok sorun çekeceğimi sanmıyorum hocam 2 yıl önce 100 kiloydum 5 ayda 70 oldum 1 yıldan fazla öyle kaldım şimdi yeniden 100 oldum sınav falan düzenimi bozdu ama kas kütlesi olduğu için obez 100 kilo gibi durmuyorum normal görünüyorum sadece

Sabahına biraz yulaf veya akşam tavuğun yanına brokoli falan ekle. Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi lif ve biraz karbonhidrat lazım. Karbonhidratın sıfır şekilde spora gitmek gerçekten büyük bir zorluk yaşatıyor. En azından spora gitmeden önceki öğününde biraz karbonhidrat bulundur. Proteini zaten alıyorsun, onu asla eksiltme yoksa cidden hiç hoş olmayan sonuçlar alırsın. Haricinde kardiyolara aban, halledersin. Valla yüksek kilolu insanlar nasıl kardiyo yapmalı bilmiyorum fakat ideal ve hafif ideal üstü kilolulara 12-15 eğimli 4 hızında 30dk koşu bandı öneriliyor. Sen bunu haftanın 4 günü falan aynı şekilde veya dakikayı uzatarak yapabilirsin.

Sabahına biraz yulaf veya akşam tavuğun yanına brokoli falan ekle. Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi lif ve biraz karbonhidrat lazım. Karbonhidratın sıfır şekilde spora gitmek gerçekten büyük bir zorluk yaşatıyor. En azından spora gitmeden önceki öğününde biraz karbonhidrat bulundur. Proteini zaten alıyorsun, onu asla eksiltme yoksa cidden hiç hoş olmayan sonuçlar alırsın. Haricinde kardiyolara aban, halledersin.
Kardiyo olarak haftada 5 gün antrenman sonu 20 dk 15 eğim 4 hız yürüyüş 20 dk bisiklet yapıyorum

Kardiyo olarak haftada 5 gün antrenman sonu 20 dk 15 eğim 4 hız yürüyüş 20 dk bisiklet yapıyorum
Ben de tam kardiyo hakkında konuşmak için mesajı düzenlemiştim. Evet, en az haftanın 4 belki 5 günü yapmalısın. Bence bisiklet yerine 40 dakikanı full koşu bandına ver. En verimlisi koşu bandı olduğunu düşünüyorum (bilimsel bir açıklamam yok).

ben 104 kiloyken 1 ayda günlük 2000kcal bazen 1500 kcal aldıktan sonra vücut suları ile beraber yaklaşık 7-8 kilo verdim tabi sonrasında zayıflama süreci kalori açığının azalmasından dolayı yavaşladı. gün içinde yediğim besinleri 3 öğün şeklinde yaptım yağlı ürünlerden uzak durdum, ekmek olarakta kepekti tost ekmeği veya tam buğday ekmeği tercih ettim sürekli.

Ben de tam kardiyo hakkında konuşmak için mesajı düzenlemiştim. Evet, en az haftanın 4 belki 5 günü yapmalısın. Bence bisiklet yerine 40 dakikanı full koşu bandına ver. En verimlisi koşu bandı olduğunu düşünüyorum (bilimsel bir açıklamam yok).
Koşu bandı bana da verimli geliyor büyük ihtimal sadece koşu bandı yaparım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,129
Üyeler
183,066
Son üye
Batu35070
Geri