• B
      Berkaybeyaz5, 20 Bin TL Gaming Laptop başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ya valla böyle hikayeli oyunlar oynarım max ayarlar olmasına gerek yok belki cs oynarım bide war thunder Zaten gamepad ile oynicam 60 fps kafi
    • B
      Berkaybeyaz5, 20 Bin TL Gaming Laptop başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bende buna baktım kafi gibi durdu dlss var zaten fps için yeterli herhalde bana.
    • B
      Berkaybeyaz5, Laptop Önerileri kategorisinde 20 Bin TL Gaming Laptop başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar taksitle alacağım düz fiyatı 20k civarı olan Bi laptop almayı düşünüyorum yardım edebilecek var mı?
    • B
      Berkaybeyaz5, 1660 Ti Sistem Fiyat başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Kral bilemedim ben bu kadar az ettiğini bilmiyordum biraz düşüneceğim. 1736677141 Benim derdim benim kasadan daha az performans veren laptop için kasanın...
    • B
      Sadece kasayı mi 10k yoksa monitorle beraber mi?
    • B
      Zaten İstanbul'dayim bakarsam gidip dener öyle alırım daha uyguna bulursam da param güvende ile alabilirim.
    • B
      Peki diyelim 10 a sattım böyle üstüne çok koymadan veya taksitle nasıl bir laptop bakmamı önerirsiniz veya 2.el mi alayım?
    • B
      Knk tamam ama işlemciyi de saymadan vermicem herhalde bildiğim kadarıyla baya güçlü Bi işlemci. Ben uzun süre apu kullandım bilgisayarı.
    • B
      Monitor markası viewsonic omni gibi bir şey. Su attığıniz kasada 3600 var benim işlemci ondan güçlü depolama da daha iyi benim bu arada işlemciye de bak...
    • B
      Arkadaşlar sakin olalım.
    • B
      Hocam kurban olayım rx580 3600 sisteme nasıl 12'ye satılıyor dersiniz zaten sorun burada başlıyor. Bi bakın piyasaya. Sıfıra 17-18'e 4060'li sistemler...
    • B
      Kral benim böyle 2050 li laptop için ne kadar masraf yapmam lazım bu kasanın üzerine.
    • B
      Laptop 0 ve 2.el fiyatları arasında çok fark var mı taksitle alabilirdim kasamı satıp 1736672393 Knk 3050 ile 1660 ti arasında öyle çok fark yok.
    • B
      Benim kasa minimum ne kadar eder sence.
    • B
      Böyle bir laptop ile takas yaparsam üstüne para vermem gerekir mi? Gerekirse ne kadar olur?
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,389
Üyeler
165,524
Son üye