Tam kaşıntılar, Temmuz ayında tüketici hakem heyetine vermek zorunda kaldım, karar 1 ay önce falan çıktı. O sırada tablet 6-7 bin TL arttı :D Mislini...
Kolay Gelsin'e sorduğumda belgeler oluşturulmuş ancak teslim etmediler henüz dediler. Ortada kargo var ama otomasyon sistemin oluşturduğu bir kargo belgesi...
Kargoya verildi gözüküyor bütün herkeste ancak anladığım kadarıyla sipariş geçildiği gibi sistem otomatik kargo için takip numarası ve belge oluşturmuş...
iPhone 15'i kötüleyenler şu anda iPhone 15'i aktif kullanıyor mu? 16e de biliyorum, 15 Pro Max de kullandım, 17 de kullandım hani 15 hakkında konuşulanlar...
hala 16e öven tipler var magsafe yok dinamik ada yok geniş açı kamera yok tek artısı işlemci ve ram fakat ios optimizasyonu sayesinde uzun yıllar boyunca...
Ben tanırım bu yorumu marka hakkında hiçbir bilgim yok ismi duyulmamış "pcb ve lehim lafını yapıştırayım" geçeyim yorumu :D çok rezalet yorumlar maalesef...
Üreticileri senden daha iyi tanıyorum emin olabilirsin buna :) Sen suya buuu derken ben bunlarla uğraşıyordum.
Hadi evladım siz gidin corsair gskill falan...