behringer firmasının ürünlerinin ses sürücüleri çok f/p oluyor markanın birçok ürününü kullandım buda aynıdır muhtemelen reddite bakmak lazım bu paraya bedava
Babama yeni telefon aldım eski telefonu oneplus nord 10 boşa çıktı içinde android 11 yüklü kendimde oneplus 9 kullanıyorum fakat nord 10un arayüzü çok eski...
Ya abi gözümün önünde arkadaşımın arabası için usta yanındaki çırağa sesleniyor motor bölümünde parçayı sök.
Çırak kaputu açık motorün üzerine çıkıp...
hocam zaten şuan özellikle imkalar çok gelişti birazda el becerisi varsa sanayiye gitmekte çok saçma durumda kalmaya başladı benim evimde hertürlü araç...
Yani taksi çıkması değil de aracın durumuna bağlı, kmsi bakımı fln ki doğal olarak taksi aracı olduğu için yüksektir. Yorma ihtimali yüksek olur, parça...
Toyota bak. Adam tanıyorum prius'u vardı, diyor araba yağ yakıyor, su kaçırıyor sürünüyor resmen çıkmayan hata kodu yok hız göstergesi noel ağacı,
ama...
Taksi çıkması var bende. Fiat albea 800 binde:). 640 da motoru rektefiye olmuştu. İster istemez masraf yaptı biraz.
Biraz şans işi ama taksi kullanımı...
Bir ara bende bakmıştım çoğu 400-500k km'deler . Pertleri çıkmış yani . İlle alacağım diyorsan Toyota Corolla serisi tavsiye ederim mesela : Dana burun ...