5090 için 9800x3D veya üstünü alın beyler. 4K'da bile darboğaz olabiliyor. Manyak güçlü 7700X ile besleyemiyorum bazı oyunlarda. Sistem ucuz olsun diye...
Şunu net söyleyebilirim ki DLSS4 bir devrim. Hatta NVIDIA'nın yeni nesil kart çıkarmasına gerek kalmayacak devrim de olabilir :D Olabildiğince RTX 50ye...
Bakalım geçilir mi ...
3070Ti'ın güncel karşılığı ortalama 5060 diyebiliriz .
9070XT'nin güncel karşılığı ortalama 5070Ti diyebiliriz.
Cevap bu kadar...
i5 11.nesil kullandım 3090'la . 4K'da sorun yaşatmadı ama sınırda olduğunu da net bir şekilde söyleyebilirim. Yer yer CS gibi oyunlarda patlayabilirdim. Sen...
Ve bunu herkesin yapmasını çok istiyorum. Olabildiğince herkese değeri bilinmeyen f/p kartları öneriyorum yoksa herkes zama kurban gidiyor. ROG için 2 ay...
119 bine MSI Ventus 3X RTX 5090 aldım Hepsiburada Efsane Kasım indirimlerinde. Vay efendim o model ne cart curt söylendiler. Kart evet en yoğul koşullarda...
Pazarama , Pazarama'da geçerli Pazarama kuponunu Pazarama'da satışa mı koymuş ? Ayıptır yav. Donanımhaber'de birine beleş verilen kuponu bile satanlar böyle...
Valla hocam plus model konusunda haklısın a serisi gibi duruyor bende bundan dolayı s25 plus yerine 24 ultra aldım ekstra spen ve kamera için ki çok iyi...
Aslında memnunum kesinlikle zaten S22 belki bütçeyi boostlasam S22 Plus gelirdi ama bana düz Samsung veya Plus modeller A serisinden farksız geliyor...
Vatan'ın üst yöneticileri görüyorsa eğer onları gözlerinden öpüyorum. Vatana millete hayırlı iş yapıyorlar şu OEM Paket ve OEM Parça indirimlerinde. Pek...
Bana göre sıralama şudur
1- Fold Serisi
2- S Ultra serisi
3- IPhone
4- Oppo
5- Diğer Samsung telefonları (S Plus , S , A , M )
Fold kadar baba yoktur ...
PSU konusunda söylenebilecek tek bir söz var o da '' SPL's PSU Tier List '' adlı excele bakmak. Dünya çapında geniş bir test edilmiş PSU'lar yer alıyor ve...