https://www.dr.com.tr/elektronik/moza-r5-bundle-pc-direksiyon-seti/oyun-konsol/konsol-aksesuarlari/pc-aksesuar/urunno=0002227897001
fiyat güzel 34k dan...
Güzel tablet. Hatta dünyadaki en iyi display'a sahip tablet. Tandem Oled ve 1100 Nit parlaklık harika. Ancak, satın alıp 1001 türlü zorlukla iade ettim...
olabilir bence bende abuk subuk ani droplar yaşadım kaldı ki 4k da bide besleme problemide olmadığı halde şuan yağ gibi akıyor göndermeden ramleride test...
aslında oyunda mikro stutter yaşıyordum 7800x3d geçince kayboldu onlar acaba ondan dolayı olabilir mi tek bir oyunda yapıyordu başka hiçbiryerde herhangi...
benim arkadaşta 13700k vardı hocam onunkini değiştirdiler bende ondan göndereyim dedim biraz windows kullanınca özellikle ya kitleniyodu pc ya reset atıyodu...
Saol hocam ellerine geçtikden 3 saat sonra kargoya vermişler yenisini bende şaşırdım biraz dhl adreste sıkıntı yaşamış yoksa süreç 4 günü geçmicekti...
selam başkan işlemciyi değiştirmişler ben küreli yuvarlak olan kutuda gönderdim ufak bi kutusu var gelenin. Sisteme taktım taktıgım gibi octt açtım whea...