yani çok dert ediliyorsa kullanıcı tarafından 35e değil de 3-5 fazlasına pili daha iyi olanını alır zaten 35 verecek adam 3ü 5i de bi şekilde çıkarsın...
İlk olarak güzel bi araştırmayla bulunabilir ayrıca 85 değil de 82 olunca cihaz çöp olmuş demek olmuyor arkadaşımdaki 78 pilli XR bile tabi ilk günkü...
bende aynılarını yaşadım işlem biteli aylar oluyor ama halen daha ağrı çekiyorum bazen normaldir ağrılarınızın olması doktorunuz adam akıllı bir yer ise güvenin
bu paraya 15 pro alabilirsiniz yurt dışı tr olarak da sıfır iPhone 13 veya ikinci el 14, 13 pro alabilirsiniz. Ben olsam ikinci el 13 pro tercih ederdim...
Yani geçmekle uğraşmaya değmez ilk olarak windows bloatwarelarından inanılmaz rahatsız olmuyorsanız kalın Windows 11'de. Ben 11'e geçtiğimden beri tüm...
bu iki cihazdan birini almayı düşünüyorum. Avuç içi red özelliği olan bir kalem alsam normal yeni ipadlerdeki gibi olmasa da sıkıntı olmadan not alabilir...
Yanlış anlamayın ama baktığımda çoluk cocuk izlesin diye açılmış bir kanala benziyor. kapak fotoğrafları profil falan eğer amacınız biraz daha çocuk...