Bütçe 30k iyisinden parlak oled ekranlı ( mat olmaması gerek ) temiz pynayacağım hz farktmez ama min 144 de olsun bu devirde.
Pivot önemsiz ama sağa sola...
Evet ben de 16 17 yaşlarımda başka odada oynuyordum arkam boştu tekli koltuğu çekip oynuyordum bi sıkıntım olmuyordu ama o zaman da derslerden dolayı yine...
Yapan var ya benim arkadaş gece oturuyor sabah 7 8 e kadar uyuyor da o tekli koltuk çekip oynuyor ekranı da büyük biraz.
Bir de çalıştığı bir iş yok o...
Mantıklıymış kdkf ama ailesiyle yaşayan birilerinde annesi izin vermz bence evli varsa da çoğu kişinin eşi evde araba koltuğu istemez herhalde :D anca tek...
ben de aynı işte klavye mouse oynamayı sevmiyorum arkama yaslanıp ya da bacağımı masaya koyup filan oynuyorum ama rahatsız ediyor ekran büyük olsa koltuğa...
Saçma bi soru ama benim yemek sandalyesi var oturuyorum ayıptır söylemesi belim g.tüm ağrıyor bacağımı masaya kpyuyorum bacağım uyuşuyor düz duruyorum düz...
Şu şekil bir şry istiyorum ama hep telefon için olanları var switch için küçük kalır herhalde bana switch 2 için yürütücü önerir misiniz gamepadim Xbox...
Pokemon hariç her oyun olur nedense pokemon oyunları özensiz ve sırf yapmak için yapmışlar gibi duruyor o yüzden hep önyargım oldu. Palworld mesela pokemon...