Arkadaşlar merhaba. Dükkan için güvenlik kamerası alacağım. TP-LINK Tapo C200 ve C210 gördüm. C210 2K diyor ama c200 e göre görüntü kalitesi daha kötü...
Arkadaşa katılıyorum her ne kadar garantisi kötü olduğu söylense de Keenetic Hopper DSL AX1800 Kullanıyorum vdsl olarak ileri dönük aldım memnun kaldım...
Eczanelerden supradynle çok benzer farklı firmaların ürettiği daha uygun fiyatlı ürünler var. Onları da kullanabilirsiniz onlarda %100 gerçek ürünler...
altyapınız ne önce onu öğrenin fiberse fiber modem lazım vdsl ise vdsl modem gerekir. iki yönlüde en iyi modem keenetic extra modemlerini tavsiye ederim.
Arkadaşlar merhaba iş yerine yeni internet bağlatacağım sıfırdan. Modemi kendim almak istedim.
Mediamarkt, Teknosa veya Vatan’dan alabileceğim modem...
benim sistem kurtarmaz o zaman. muhtemelen o kadar tüketimi olan bir oyun oynamam fakat iş için kullanmam gereken programın sürekli olarak açık kalması...
Bu dediğinizi daha önce bir forumda görmüştüm. 2 klavye 2 mouse bağlı ama sistemler farklıydı. Kısacası 1 Pc iki kişi kullanıyordu. Fakat hangi forum...