Dün test etmek için sıvı soğutmanın soketini cpu fan kısmından çıkartıp rgb kısmına taktım sonra tekrar eski konumuna takıp pc yi açınca bu hatayı vermeye...
Ben şahsen itopyayı tavsiye etmiyorum yüksek bütçeli alışverişlerde. Çok kazık ve ilgisiz geliyor bana bilmiyorum belki de sadece bana öyle geliyordur. Onun...
Forumlarda dolaşırken BU GAMEPAD'İ gördüm ve kutu içeriğinin doluluğu beni sanırım 9. nesil xbox gamepad'i almaktan vazgeçirdi, aranızda bunu kullanan var...
Yanlış anlaşılma olmasın marka nezdinde bir yorum yok sadece ti super modeli olduğu için pny daha güçlü, yarın öbür gün bilgisayardan çok anlamayan biri...
Kesinlikle. Kişisel cevabım B. İş yorumlamaya geldiği zamanda ise polyanacılık oynamaya gerek yok muhakkak benim yazdığım gibi toplumun bir kesimi o 1...
B. Eğer kolu çekip 1 kişiyi öldürürsen o 5 kişi ağız birliğiyle seni katil olarak yaftalayıp hayatını mahvedebilir, onun dışında o tek kişi insanlık için...
Motor yapılmadı tarzı bir şeyler söylerse oldu o zaman dikkat et kendine deyip uzaklaş çünkü o km deki driftin motor yapılmama ihtimali yok. Onun dışında...
40 binde mh drift alınmaz bende 2013 model var pek tavsiye etmem o km deki motoru. Eğer km'si düşük olsaydı olabilirdi. benim 2013 olan 22 bin km öyle...
Win 10 da valorant testini yaptım hiç bir fark yok tamamen valorant optimizasyonu çöp bir oyun olduğu için var bu sorun her gelen güncellemede oyunu nasıl...