Hocam benim pek içime sinmedi. Yukardaki arkadaşında dediği gibi neden kartın içini açıp bakım yapmışlar. Bence uzak dur bu işten
1738852951
biraz daha...
1 saat önce 650 siparişi vermiştim iptal ettim çok kafam karıştı sizce hangisini almalıyım hocam
1738836762
yani b650 yerine b850 daha iyi diyorsunuz doğru...
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere bu iki anakartın arasında ki farklar nedir hangisi daha iyidir? İnternette araştırdım ama doğru düzgün hiçbir...
Elbette birçok akıl veren vardır hocam mesajları okumadım ama benim diyebileceğim şeyler şunlar. Öncelikle aklına kumar geldiğinde aynı anda sana verdiği...
Ben normalde pc deki sesi zaten 50 60 düzeyinde kullanıyorum yani sesin çok yüksek olması çok aradığım bir durum değil. Haricinde mikrofon da aynı şekilde...
Hocam aynı ürünü ben aldım, kulaklık saçma bir şey biraz araştırırsan her yerde mağdur insanları görürsün. Kullandığım sürede kısık ses sorunu yaşadım siz...
Ben konu başlığında bir sıkıntı görmedim. Hata yapıp yapmadığımı nasıl anlayacağım? Konu ihlali yapıp yapmadığımı neye göre öğrenebilirim? Bana bir link...
Söylediklerinde bir tane düzgün argüman yok. Tamamen karşıt görüş olsun diye yazmışsın. 'Konuyu açmama gibi bir seçeneğin varken' çok saçma bir cümle...
Merhaba, aşağıda görselini bıraktığım kasa için 3 adet fan alacağım. Bir tanesi ön tarafa iki tanesi üst tarafa gelecek, içerisinde zaten 3 adet geliyor 3...
Boş iş valla cp77 ilk çıktığı zaman 1050ti lı makine vardı bende onunla oynuyodum en düşük ayarlarda max 36fps görmüştüm.
Bi yerden bi yere giderken...