Merhaba, şu an Millenicom kullanıyorum ve gerçekten berbat bir firma, herhangi bir sebeple canlı birine ulaşmak neredeyse imkansız ama fiyatı uygun olduğu...
Eee hedef kitle sen değilsen ve sende almıyorsan sorun ne? Çalmak mı gerekiyor? Adam seni umursayıp dilini eklemiyor oyuna, herkes her yaptığını Türkçe...
Ne alakası var, dünyada ki tüm şirketlerin hedef kitlesi sen mi olacaksın. Bankanın hedef kitlesi sen değilsin diye git soy o zaman. Bu nasıl bi bakış açısı...
Kardeşim ürünün hedef kitlesi sen değilsin demekki ama para vermeden adamların milyonlarca dolar verdiği bir ürünü lisanssız bir şekilde kullaniyorsun...
Bu mesajım boykot hassasiyeti olan, çocuk katillerini destekleyen firmaları boykot edenler içindir.
Lacoste, hem sahiplik yapısı hem de kurumsal tercihleri...
Hayır abartılacak bir sistem değil hatta bazı AAA oyunlar için yetersiz. Rami 32 yapmanı tavsiye ederim. Ek olarak incehesap güvenilirdir, sorun yaşayanlar...
Evet o konuda hakkını yiyemem, garanti süreci iyi çalışıyor. Ben Vatan'dan almıştım, ne Vatan nede Asus iade sürecinde sorun çıkarmadı, KVK'ya verdim...
Hocam bu işler şans işi hevesini kırmak istemem ama sadece 1-2 harf değişikliği olan modelini almıştım bu ürünün. 5 ay sonra ekranın neredeyse yarısı OLED...