Sürekli 2. el al/sat yapan kişiler daha bilgilidir fakat ben 2. el kulaklık alınmasını tavsiye etmiyorum. Pandemi zamanına kadar hep F/P kablolu kulaklıklar...
Hocam bir sorun yokmuş yahu :D Ürünün üzerindeki tuşlardan en yukarıdakine 3-5 saniye basılı tutmak gerekiyormuş ilk başta. Ses kalitesi tatmin edici F/P ürün.
Hocam merhaba. Ben ürünü satın aldım geldi ve bağlantısını yaptım. Ses ayarlarında AUX'a taktığımda görünüyor ön hoparlör olarak kaydettim fakat güç...
https://www.amazon.com.tr/Virtuoso-Kablosuz-Kulakl%C4%B1klar-Kulakl%C4%B1klar%C4%B1-Par%C3%A7alar%C4%B1/dp/B09BFKDLRL
Bu ürünü 2-3 yıldır kullanmaktayım...
Merhaba arkadaşlar. Sporda ve evde müzik dinlerken kullanabileceğim ses kalitesi ve bassları tatmin edici ve en önemlisi kulaktan kolay düşmeyen bir yapısı...
Yıllardır Ajazz AK992 kullanıyorum hiçbir sorunu yok. Yanında klavye parasına satılan aşrı kaliteli mambasnake kablosu da vardı. RGB konusunda zaten...
@emresanda şimdi yukarda arkadaş demiş bu markalar mı kaldı piyasayı custom üreticiler domine ediyor falan diye. sen ona hiç bakma, ben şans verdim diğer...
Bütçe aralığında bakabileceğin ürünler bunlar. Hangisi gözüne hoş geliyorsa incelemelerini falan izlersin. Hepsi hot swap ve kablosuz destekli. Malzemeleri...
Açıkcası %100 custom kaliteli ürün bulmak çok zor. Sıkışı 2-3 ürün var ama sıkışık %100 klavye önermem konforlu değil.
Bence bütçe bu kadar esniyorsa şu...
Çok teşekkür ederim hocam. Genel olarak ürün yorumları da iyi gibi. F/P tavsiye ediliyor. Bakalım bir masa işini çözeyim bu markaya biraz bakıp sipariş...
Kaliteli ve uzun yıllar ihtiyacımı giderebilecek bir ürün olursa 10K ya kadar çıkabilirim. Tam boy olması yani numlock'lu olması iyi olur buna alıştım...