Kulaklıkta ne arıyorsun mesela benim gibi mikrofona önem veren biriysen Logitech g522 al. Ben 3-4 gün önce aldım gayet memnunum. Ses kalitesi olarak benim...
S de ekstra bluetooth var diye biliyorum. Bende kulaklık bakınıyorum bayadır ve Logitech G522 almaya karar verdim bütçeni aşıyor ama yinede yazayım dedim...
Keşke PSU sunda olsa benim zaten değiştirme niyetim vardı gider komple değiştirirdim. Şimdi alakasız şekilde fanlardan gelince... Gidip Thermaltake 3lü Kit...
Thermaltake S200TG kasamın öndeki orta fanından bir ses geliyor. Kablolar fanın arkasından geçiyor o yüzden fanların kabloya değmesi mümkün değil. Yanlara...
Bende de aynı kasa var ama benim sorun psusunda ki fanda 2-3 hafta önce pancar motoru gibi ses geliyordu bu aralar tıkırtı sesi yapıyor özellikle oyuna girince.
Ajanı seçiyorum ardından oyun yükleme ekranına geçiyor 10 kişiyi falan gördüğümüz ekranda kalıyor. İnsanların sesi geliyo ve 2k pingimin olduğunu falan...
Amerika'dan 7K ya falan alabiliyorum aslında bir de bir arkadaşım Amerika'dan alının ürünün kalitesi Türkiye'ye göre daha iyi olur dedi kulaklık için doğru...