M

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• M
      MrHakkı, Telefon şarj olmuyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      bi telefoncuya götürmüştüm. Kireçlenme gibi bir şey olmuş tam anlayamadım 750 lira dediler.
    • M
      MrHakkı, (Telefon) Teknik Sorunlar kategorisinde Telefon şarj olmuyor başlıklı bir konu açtı.
      Selamlar. A70 kullanıyom. Büyük ihtimalle düşürüp durduğum için şarj soketinde bi sorun var. Temassızlık oluyordu, en son tamamen gitti hiçbir şekilde şarj...
    • M
      MrHakkı, Sağlık kategorisinde Gözlük camı odak sorunu başlıklı bir konu açtı.
      Selamlar. 1,5 hafta önce yeni cam yaptırdım -6.5 sağ -6.0 sol. Kötü görüyorum diye gözlükçü alışman lazım 1-2 güne geçer dedi ben 1,5 hafta bekledim fakat...
    • M
      MrHakkı, 7500f İŞLEMCİ occt stability test başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      aynı işlemci soğutucu var. İlk aldığım zamanda cinebench r23te max 69-70 derece görüyordum. Son zamanlarda rust oynuyom oyuna girdiğimde fan max hıza...
    • M
      MrHakkı, PC Teknik Sorunlar kategorisinde Rust oyun çöküyor... başlıklı bir konu açtı.
      Selamlar. Ekran kartım rx 7600, psu msi mag a550bn. Rust oynarken 1-2 saat sonra oyun donuyor ve çöküyor. Olay görüntüleyicisinde "amduw23g-417878-33000e3f...
    • M
      MrHakkı, 1000tl klavye önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hangi model daha iyi? teknik açıdan aynı gibiler tek fark rgb ve switchleri galiba. Birisi brown birisi red doğru mu?
    • M
      MrHakkı, Klavye kategorisinde 1000tl klavye önerisi başlıklı bir konu açtı.
      bütçeyi aşmak zor ama belki 200 300 aşabilirim. red switch olsun. mümkünse %75 olsun. kuzenim istedi kendisi kaliteli olmasını çok takmıyo ne kadar olursa artık
    • M
      MrHakkı, Yurt İçi Alışverişi kategorisinde Sehzadeonline güvenilir mi? başlıklı bir konu açtı.
      https://sehzadeonline.com/doritos-flamin-hot-aci-biber-peynir-102-gr-fritolay-90372982-p-19152?ref=akakce&v=1.97.7 Doritos flaming hot hiçbir yerde yok...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,056
Üyeler
183,052
Son üye
özlem karakaya
Geri