bu sıralar oled monitörlerden hangileri alınır pek bilmiyorum ama genel bir tavsiye verebilirim. Öncelikle 4070 ti super kullandığınız için 27 inç 2k bi...
İnno3d, babanın markası gibi savunduğun MSI dan daha güvenilir modeller üretiyor. Kaldı önerdiğim markalarda da "GPU yandı hüüü" diye konu açan da yok...
Selamlar. X1 pro ile F1 pro arasında kaldım. Öncelikle elimin boyutu 17-7.5 cm. Tutuş şeklim tamamen karışık. palm claw fingertipin karışımı gibi ama...
va panelde ışık süzmesi olmaz mesela. Ama binbir türlü sıkıntısı vardır va panelin (pahalı modellerde yoktur).
Attığım ss'e bakar mısın ips vs oled ekran...
kanka ips panelin de sıkıntısı bu zaten. Siyah ve beyazlar tam siyah beyaz değil. Siyah ekranda ise ışık süzüyor etraftan o yüzden tam siyah göremiyorsun...
Selamlar. Yeni mouse alacağım. Ne tarz bir mouse istediğimi söyliyim. Öncelikle kablosuz olsun istiyorum. Yıllarca kablolu kullandım rahatsız olmaya...
internetini kullanarak farklı bilgisayara bağlanıp oyun oynamani sağlıyor. Parayla abonelik satın alıyorsun fiyata göre sistem parçalari daha iyi oluyor...