peki şuanlık yenilemesem sorun olur mu sizce bilginiz varsa (ekran kartı genelde 70 derecelerde takılıyor oyunlarda ama işlemci 80 lere 85 lere çıkıyor onu...
son 2 aydır oyunlarda falan anlık fps düşüşleri yaşıyorum. pc yi alalı 3 sene hatta 3.5 bile olabilir hiç termal macun yenilemedim. 2 gün önce mx4 aldım 250...
https://wraithesports.com/products/wraith-sense-iem-kulaklik?variant=48699675640001
Merhaba herkese. Şu an ASUS ROG Strix Go 2.4 kullanıyorum. Ancak malzeme...
Elimde bu monitör var yaklaşık 2.5 senelik kutu fatura yok son 2-3 haftadır yan monitör olarak kullanıyorum. Kutu fatura garanti hiç bir şeyi yok sizce...
Öncelikle hepinize cevapları için teşekkür ederim. Arkadaşın dediği gibi esporcu olmayacağım takılmalık alıyorum. hali hazırda 3060 kullandığım için ayar...
sistemim imza da yazıyor arkadaşlar eğer başka bir sorusu olan varsa sistemle alakalı cevaplarım. Ekran kartını değişmeyi düşünmekteyim genelde Rainbow six...
4500 e kadar
1763575972
ya bu kulaklığı bende gördüm forumda ama noname geliyor biraz bu kulaklık eminim iyidir ama dediğim gibi noname olmasından kaynaklı...