Yani... Bence yasaklanması saçma olur. Ne de olsa burası bir forum sitesi, herkes kurallara uygun olduğu sürece istediğini yazabilir ama paylaşan kişiler...
Dostum ram ile alakali hata yiyorsun. İki tane modeli farkli olan ramde ramlerin cl degerleri filan farkli ise sorun yasatir. Ayni urunun farkli serilerinde...
ikisi segment olarak farklı ürün gibi duruyor hocam , kullanmadığım için net yorum yapmam doğru olmaz. Ben değişmezdim herhalde , kablosuzun rahatı başka :D
Dostum penis kirilmasi tam ereksiyonda ustune saglam yuk binmesi gerekiyor icinde kemik yapisi olmadigi icin de kaslarin zedelenmesi durumunda oluyor boylr...
Konumuz sadece oyun ama farkındaysanız. Ben aldığım ürünü her sene değişmek zorunda değilim. Nvidia maalesef her seride önceki seriye desteği kesiyor ve...
AFMF2 ve FSR gibi özellikleri önceki çıkarmış olduğu kartlarına veren bir marka ile, daha DLSS 4'ü daha geçen sene çıkardığı ve hala ürettiği 3.nesil...
Minik oğluş 3060 ı olan adam ne yapacak yüksek oyunlarda açmayacak mı? FSR 3.0 ı eskisi gibi piksel piksel mi sanıyorsun? Kapitalizmin k**egi olup burada...
3 yıldır amd kullanıyorum bir kere ne mavi ekran ne driver problemi yaşadım güncellememe rağmen geçen sadece bir oyun shader bozulması yaşandı son driverde...