selman.basturk
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
resident evil requem kodu verdi vatan pc nvidia app den yükle diye ama bende 9070xt ekran kartı var bunu nasıl alabilirim
AMD ekran kartına crimson desert vermiyormuydu hocam bu arada kodu kullanmak için bu adımları takip et kralresident evil requem kodu verdi vatan pc nvidia app den yükle diye ama bende 9070xt ekran kartı var bunu nasıl alabilirim
yanlıslık olmus hocam crımson desert verıyor amd vatan musterı hızmetlerı ara ya da aldıgın yere gıt soyleresident evil requem kodu verdi vatan pc nvidia app den yükle diye ama bende 9070xt ekran kartı var bunu nasıl alabilirim
Evet bende öyle biliyorum ama bence direkt kullansın ses etmesin resident evil requiem daha iyi bir oyun bu karar tamamen konu sahibinin hangi oyunu sevdiğine bağlı ben olsam direkt kullanırdım crimson deserti sonra indirime girince alırdım. 70 dolar aşırı pahalı zaten o yüzden düşmesi gerekli.yanlıslık olmus hocam crımson desert verıyor amd vatan musterı hızmetlerı ara ya da aldıgın yere gıt soyle
kullanacam da nvidia app indiremiyoruzkiEvet bende öyle biliyorum ama bence direkt kullansın ses etmesin resident evil requiem daha iyi bir oyun bu karar tamamen konu sahibinin hangi oyunu sevdiğine bağlı ben olsam direkt kullanırdım crimson deserti sonra indirime girince alırdım.
Hmm Nvidia app indirmeden nasıl kullanabilirsin bunu bilmiyorum forumda bilen çıkar illaki ya bakalım.ben oyun adını söylemedim hediye oyun varmış dedim direk oda bu kodu attı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kullanacam da nvidia app indiremiyoruzki
hocam oyle olmuyor ıste nvıdıa appve steam baglayıp nvıdıa appden kodu gırınce steam hesabına oyle atıyorEvet bende öyle biliyorum ama bence direkt kullansın ses etmesin resident evil requiem daha iyi bir oyun bu karar tamamen konu sahibinin hangi oyunu sevdiğine bağlı ben olsam direkt kullanırdım crimson deserti sonra indirime girince alırdım. 70 dolar aşırı pahalı zaten o yüzden düşmesi gerekli.
hocam ona nvıdıa ap yukle https://www.nvidia.com/tr-tr/geforc...rtx-50-series-bundle/redemption-instructions/ su adımları ızle oyunu al steamden sonra kım attıysa bu kodu benım ekran kartım amd de crımson desetı de algt 1030 lu pcm var ona indirdim onda deniyecem bakalım eski bilgisayarda oluyormu
o zaman kım attıysa kodu ona durumu bıldır amd ekan kartın oldugnu yanlıs kodu attıklarını soyleonda da kurulmuyor hata veriyor
bakayım artık duruma göre ayarlarım ben bi şekilde internet kafede falanda baktım bugün resident evil kulanımının son günü bakıcam bulabilirsem artıkhocam ona nvıdıa ap yukle https://www.nvidia.com/tr-tr/geforc...rtx-50-series-bundle/redemption-instructions/ su adımları ızle oyunu al steamden sonra kım attıysa bu kodu benım ekran kartım amd de crımson desetı de al
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
o zaman kım attıysa kodu ona durumu bıldır amd ekan kartın oldugnu yanlıs kodu attıklarını soyle
oyle de yapabılırsın hocam kafe sahıbınden ızın alarak nvıdıa ap ıle steamı baglayıp oyunu ordan da alabılırsın sonra gırıs yaptıgın herseyden gerı cıkıs yaparsın ama ben senın yerınde olsam kodun yanlıs oldugnu soyler crımson desert alırdımbakayım artık duruma göre ayarlarım ben bi şekilde internet kafede falanda baktım bugün resident evil kulanımının son günü bakıcam bulabilirsem artık
bizim bi arkadaşa denettim 5060ti ı var donanım yeterli değil bilmem ne diye hata vermişoyle de yapabılırsın hocam kafe sahıbınden ızın alarak nvıdıa ap ıle steamı baglayıp oyunu ordan da alabılırsın sonra gırıs yaptıgın herseyden gerı cıkıs yaparsın ama ben senın yerınde olsam kodun yanlıs oldugnu soyler crımson desert alırdım