Belli başlı nedenlerden ötürü AMD almıyorum. Bende biliyorum amdnin fp olduğunu ama kendimce nedenlerim var. Hem şuanki sistemimde 1060 var daha eski...
ETS2, ATS, Bus Sim, Assetto gibi oyunlar için göz takibi yapmak istiyorum. Göz takip cihazları pahalı galiba veya ben bulamadım. Nasıl yapmalıyım. Webcam...
6600 xt li bir şeydi galiba. Oysa eğer gerekli değil. Dediğim gibi rtx serisi kullanmak isterim belli nedenlerden dolayı ve fakettimki üstte linkini attığım...
Hocam o dediğim 3060'lı sistem satılmış. Şu olur mu sizce
https://shbd.io/s/b1WT6q9K
Buna birde 500'lük SSD alınca iyi olur gibi
Başka 3060'lı sistemler...
Sıfıra param yetmez hocam. PC dışında başka şeylerede para ayırıyorum. Ben 2080'li sistemi testlerde iyi çıkarsa almayı olmazsa 3060'lı sistem var ya onu ya...
Şuanki sistemimde 2.el ve 1 yıldır kullanıyorum. CPU'yu ve GPU'yu serin tuttum mu drop takılma vb dahi olmuyor. Belide 8 senelik PC'dir ama sağlam. Benim...
İncehesapta o dediğiniz sistemler min 18k ben 2.elde zaten 13kya toplayabiliyorum belkide. Dediğim gibi olabildiğince fiyatı düşük tutmaya çalışıp şu anlık...
Hocam yakın çevremde parça parça yaptığım sistem gibileri beni aşıyor. Bazı bu üstte dediğim gibi bir kaç sistem var. Ama 15k fiyatta şöyle bir sistem var...