[H3 id='URLhttpenucuzsistem.comenucuzsistem.comURL']enucuzsistem.com[/H3]
Bir hazır sistem alırken en ucuzunu bulduğunuzu sanıyor olabilirsiniz, peki ya...
360 hz ye kadar bir çok monitör kullandım. Kendi isteğimle 360 hz den 165 hz ye düştüğüm zaman bile oldu. FPS cs valo tarzı oynuyorsan yüksek hz şart. FPS...
Detay göremiyorum demişsin ve fotoğrafa baktığımda bariz black crush görüyorum. Oled monitör olması her şeyi doğru göstereceği anlamına gelmez. Kalibrasyon...
1 ay manyetik kullanın ve ayın sonunda tekrar mekaniğe deneyin yazı ve oyun için deneyimi mekanik klavyede ağır bir geç algılama olduğunu fark ediyorsunuz...
Manyetik klavyeler 1500 TL civarlarına düşüyor artık. Mekanik devrimi bitti bence özellikle yüksek fiyatlara. Mekanik ve temu hiç uğraşmam manyetik alır...
kendi ekran kartımı ilana atıp satıp üstüne ekleyip 5060ti almayı düşünüyorum
1771189363
Şimdilik idare etsemde olur zaten oynayacağım hikayeli oyun kalmadı...
Valla hocam bir tek bunu buldum colorful anakartlarının biosları kanser edici biraz son güncellemede baya düzeldi ancak güncel bios ile düzelmediyse çok...
Reddit de benzer sorunu kesin çözümü olarak
Kesinlikle güncel bios sürümüne kartınızı güncelleyin ve bios üzerinden bunları yapın demişler.
SPD Write...
Ön sipariş sürekli açılıyor ona rağmen stock dayanmıyor 53m titanyum sürücü yanına ses kartı alırsan 20k lık ses deneyimi verir diye düşünüyorum. ULTRA...