şuan indiriyorum zaten 20lvle kadar deneyecem mmo açlığım tuttu ve uzun süre tatmin etmesini istiyorum. Amacım önceden bilgi almak o yüzden önerdiğiniz bir...
Merhaba ilk defa wow oynayacak biriyim hangi paketi almalıyım adam akıllı bilgi verenler 2 yıl önceden kalma o zaman da sanırım Dragonflight diye bir...
Bu hafta yavru bir kedi sahiplenicem. İlk olacağı için neler almam hangi markayı almam gerekiyor vs bir bilgim yok bilgili biri şu mama şu kum vs iyi gibi...
İster yüksek performanslı isterseniz de fiyat/performans tavisye sistem arıyor olun Intel ile tüm ihtiyaçlarınıza cevap alabilirsiniz!
Güncel Intel işlemci...
onu alıcam zaten o ayrı bu ayrı blodborne'un da pcye geleceği yok gow filan umrumda değil asıl hedefim bloodborne oynamak hacım
vallahi soulslike takıntım...
Hayatımda hiç konsolum olmadı aslında ps4 almak için tek sebebim bloodborne oynamak başka hiçbir oyun umrumda değil tabi başka oyunlar da oynarım ama asıl...
Merhaba dostlar sorunum başlıktaki gibi istek atamıyorum ama garip yanı eski arkadaşlarıma yada yorumlarda rastgele karşıma çıkan kişilere atabiliyorum ama...
Bu tarz durumlarda biraz cakal olmak gerekiyor. Sehir disindaydim urunu daha yeni actim, boyle boyle sorunlari var iade edecegim deyip yollasan pasa pasa...