onu alıcam zaten o ayrı bu ayrı blodborne'un da pcye geleceği yok gow filan umrumda değil asıl hedefim bloodborne oynamak hacım
vallahi soulslike takıntım...
Hayatımda hiç konsolum olmadı aslında ps4 almak için tek sebebim bloodborne oynamak başka hiçbir oyun umrumda değil tabi başka oyunlar da oynarım ama asıl...
Merhaba dostlar sorunum başlıktaki gibi istek atamıyorum ama garip yanı eski arkadaşlarıma yada yorumlarda rastgele karşıma çıkan kişilere atabiliyorum ama...
Bu tarz durumlarda biraz cakal olmak gerekiyor. Sehir disindaydim urunu daha yeni actim, boyle boyle sorunlari var iade edecegim deyip yollasan pasa pasa...
4 mailime de baktım hiçbirinde bir şey sızmamış gözüküyor valla çok şaşırdım birde hdd tam tarama nasıl yapılıyor kaspersky indiremedim deneme sürümüne...
hayır düşünememiştim :( tekrar başlatınca 43mb a düştü şimdi ama cidden virüs olduğundan şüpheleniyorum windows güvenlik duvarı oynadığım bir metin2 pvp...
Görev yöneticisinde windows gezgini diye bir halt var açık bile değil hiçbir uygulama opera dışında tüm rami yalayıp yutuyor ne yapmam lazım yardım edin...