YasinKrk0

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• YasinKrk0
      YasinKrk0, Direksiyon seti önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bu ürünün yanına vites ne alabilirim peki debriyaj vites her şey tam olsun istiyorum
    • YasinKrk0
      Abartı kalite de bi ürün aramıyorum günde 2 saat oynatsın üzmesin istiyorum ve ikinci el tercih etmek istemiyorum sıfır almak istiyorum
    • YasinKrk0
      Sahibinden de 22 bin tl ye moza r3 buldum şimdi vites kutusu ve debriyaj pedalı dahil uygun mudur?
    • YasinKrk0
      Geri satacağımı düşünmüyorum ama vitesli ve debriyajlı setleri de thrustmaster ve moza gibi markalarda bütçemi çok aşıyor maalesef 1762469779 Birde kayışlı...
    • YasinKrk0
      Bu sete kronik denmesindeki sebep nedir biliyor musunuz
    • YasinKrk0
      öneriniz nedir peki 1762469430 Forımın başında da yazdığım gibi 2. El konusunda çok dolandırıldım o yüzden tekrar güvenmek istemiyorum ve hiç sıcak...
    • YasinKrk0
      G29 neden hiç tavsiye edilmiyo ve bu dişli sistemin olayı ne g29 serisi neden kronik olarak geçiyo Sahibindende kurcaladım biraz nerdeyse çoğu ilan...
    • YasinKrk0
      İkinci el alışverişten bu yana hiç şansım yaver gitmedi ikinci el alışveriş yapmaktan çekiniyorum açıkçası
    • YasinKrk0
      YasinKrk0, Direksiyon/Gamepad kategorisinde Direksiyon seti önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba. Direksiyon seti hevesim var hazır kasım ayındayken hayalimi gerçekleştirmek istiyorum. Ets, forza, need for speed tarzı oyunlar oynayacağım...
      • IMG_1819.webp
      • IMG_1820.webp
    • YasinKrk0
      YasinKrk0, Monitör kategorisinde İkinci monitör tavsiyesi başlıklı bir konu açtı.
      4.000 tl bütçem var. İkinci ekran olarak kullanmalık monitör arıyorum. Ana monitör olarak AOC 24G2ZE kullanıyorum. [H3...
      • IMG_1564.webp
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,718
Üyeler
186,778
Son üye
user437548