Xg27aqwmg genel olarak daha iyi görüntü sunar. Temizlemesi daha kolay kaplama kullanıyor. Daha yüksek parlaklığı var, ışık altında daha iyi siyah derinliği...
Hocam Xg27acdms yani kaliteli bir qd-oled almak mı mantıklıdır yoksa tandem oled mi XG27AQWMG gibi? Tandem Oled'ler yeni sayılır ileride ne getireceği belli...
Biraz baktım ama bu benim beklediğim cam gibi ve parlak görüntüyü verir mi emin değilim. Hakkında herhangi bir sorun görmedim ama o yüzden cazip geliyor...
Hocam ne yapacagımı şaşırdım vallahi. Şu an paramı hazırladım ama şimdi de alacak bir şey bulamıyorum woled qd oled falan derken kafam çok karıştı zaten çok...
Bu gray banding dediğimiz durum sadece asus'un modellerde mi meydana geliyor hocam? Kriterlerimiz benziyor gibi bende birkaç gün içinde almayı planlıyorum...
Hocam ben de aynı fiyat bandında monitör arıyorum. Parlak Glossy dediğimiz kaplamalar genelde WOLED panellerde oluyor. Asus'un güzel modelleri var. Hem...
hocam ssd ve monitörde samsungun üstü yok.
1775583991
satıcı hakkında hiçbir fikrim yok. Ancak satıcıdan bağımsız konuşuyorum. Monitör harika 24k ya...