Hocam ben de 580 ile gamepower kullandım 3 sene, hiç bir sıkıntı olmadı. Hatta o psu yaklaşık 1 senedir ayarlı güç kaynağı olarak yaşamaya devam ediyor 😅
Figma'ya giriş yaptıktan "Duplicate to your drafts" diyerek kendi figma'nıza alabiliyorsunuz ve kopyası sizin oluyor. Yada figmanın masaüstü uygulamasını...
Değil ama 5070 2k için yeterli bir kart değil . Ha 1080p ekranda 5070 laptop bulursanız onu alın tabi ki ama firmalar hep bir ağızdan anlaşmış gibi 5070'in...
Uzun süreli kullanımda hava kanallarında ince hafif yapışkanımsı bir tabaka oluşturuyor, bu tabakaya da tozlar yapışıyor ve temizliği de biraz zahmetli oluyor.
Bence gamegarajın en büyük eksisi ekranın 2k olması. 8gb 5060 ve 5070'in çok uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum onun yerine 5050deki fhd+ bir ekran olsaydı...
Hocam sizdeki ledin girişleri RGB renkler için ayrı ayrı olabilir. Aldığınız ledin kodu vs bir şeyi varsa internetten araştırıp bakın. Ayrıca ledin kaç V'da...
Erken erişim olduğu için ücretli tam sürümde ücretsiz olacak. Tam sürüm ne zaman çıkar allah bilir, sözde erken erişim bir sene civarı sürecek demişlerdi...