Daha sonradan düzeltigi söyleniyor ancak türkiye pazarındakiler red tint sorunu olan firmwarelı maalesef. Kullanıcılar kendilerince sorun bulmuş ancak bu...
Bu tarz monitörlerde hocam donanımsal çok yazılımsal problemler çıkıyor. Firmalarda daha sonra update edebilme özelligini sağlamıyorlar. Örn: Xiaomi G PRO...
Hocam iyi forumlar biraz geç döndüm. Öncellikle bahsedildigi gibi normal ips den daha iyi ancak eklenen LD artısının yanında maalesef eksisi de var blooming...
Hocam ben deneyimlemek için aldım bu fiyat bandında Lenovo Legion 27Q-10 var oled eğer yanma riskini aşırı dert etmiyorsanız onu da edinebilirsiniz, ben tcl...
Sen söyleyince baktım. Evet ürün bitmiş yada kaldırılmış. ''Just Original'' firması Resmi distribütör yani Sanal İletişim ondada bir problem olmaz gerçi...
Hocam N11 de resmi satıcı sağlamıyor galiba. Farklı bir satıcı var n11 de o yüzden hb dan alıcam açıkcası pro olmayan versiyonun ne zaman gelecegi belirsiz...
Hocam günaydınlar fiyatını hakediyor mu günün sonunda acaba? İş geregi maalesef oled kullanamıyorum,sabit hudlarım oluyor ve yanma riski yüksek oluyor...
Bütçe maksimum 12.000 TL.
Asus ROG Strix XG27ACS biri bu model.
Dell Alienware AW2725DM öbürü de bu.
Renk doğruluğu, IPS glow az olması gibi özellikler...