• Bannerdaki 250SR sizin mi hocam? Görüntüsü çok hoşuma gitti. Tasarımsal olarak zaten beni en çok cezbeden model arasında.
    CFK’
    CFK’
    Evet hocam bendeydi fakat sattım. MT25 geçtim sonrasında. Memnundum ama sürüş zevki ve oturuş pozisyonundan dolayı satıp tekrardan naked geçtim. Racing bana göre değilmiş :)

IMG_2271-min.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-11-03 saat 20.31.16_47cf5fa5.jpg
    • Muhteşem
    Reaksiyonlar: Furkyyy
    Kazasız belasız. Motor güzeldir ama yağmurlu havada napıyon kullanıyon mu?
    CFK’
    CFK’
    Sağolasın, mecburiyetten bazen kullanıyoruz. Kaskın içine kadar sırılsıklam olmuşluğumuz var ama o da bir deneyim. :)
    Hocam selam sanırım DarkFlash Aquarius kullanıyorsunuz bende almayı düşünüyorum sizce nasıl deneyimleriniz nelerdir rahatsız ettiysem kusura bakmayın
    CFK’
    CFK’
    Merhaba, yaklaşık olarak 1.5 yıl oldu kasayı alalı şu ana kadar hiçbir problem yaşamadım. PSU DarkFlashın içinden gelen değil ama, Rampagenin.
    Motordan genel olarak memnun musun? Piyasadaki CF moto markasına karşı ön yargıyı kırmak adına bir iki düşünceni belirtirsen memnun olurum ..
    • Beğen
    Reaksiyonlar: CFK’
    CFK’
    CFK’
    Şuan da 250NK kullanıcısıyım. Gerçekten piyasa şartlarında alınabilecek en kaliteli motor. Tek yaşadığım sıkıntı 2019 sonrası kronik problem olan hararet problemi idi devirdaim garantiden değiştirildi ve düzeldi. 16.000km tecrübem oldu 150NK ile gayet memnundum sadece hızı artık yetmemeye başlamıştı MH Drift bile solluyordu. :D Yine olsa yine alır mıyım? Alırım. Çünkü aynı paraya CBR 125 veriyorlar 2015-2016 kasa. R25in 90-100k olduğu piyasa da da 250NK beleş denecek seviyede bence. Markanın tek problemi İstanbul dışındaki kullanıcılar servislerden çok şikayetçi çünkü mondial servisleri bakıyor. Bu durum da insanların canını çok sıkıyor. Keza İstanbul içindekilerde servislerden memnun değil. Artık bitireyim. Güzel motor. Az gider az yakar, çok baktırır çok bıktırmaz. Gönül rahatlığı ile alabileceğini düşünüyorum. Ha unutma İstanbul dışarısında almak için iki kere düşün sadece 150NK ve 250NK almayı düşün. 400NKdan kaç! (En dertli motordur.)
    selamlargençler
    selamlargençler
    250 Sr düşünüyordum... Benim analizlerime göre kullananlar memnun, kullanmayanlar şikayetçi :d
    • Beğen
    Reaksiyonlar: CFK’
    CFK’
    CFK’
    250SR önermem parçası yok, piyasası yok ve yavaş gidiyor saçma bir şekilde. Onun yerine 250NK daha uygun olur onun yerine bence.
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,602
Üyeler
193,446
Son üye