Arkadaşlar selam 2018 model honda civic 1.6 i dtec modeline sahibim fc8 kasa oluyor sanırım. Bu modele uygun android ve apple car play için uygun tablet mi...
Selamlar, ben herhangi bir program kurup kullanmadım tak çalıştır şeklinde kullandım. Eğer discord veya ts falan kullanıyorsan almıyor herhangi bir problem...
Arkadaşlar selam araç içi deri temizleme, torpido temizleme, ve genel aracın içini temizleme maksadıyla kullanabileceğim ürünleri araştırıyorum. Uzun...
Kardeşime okulda ihtiyacı olduğu için tablet almam gerekiyor telefonu iphone bu sebeple apple ipad modeli almak istiyoruz, fakat duyduğuma göre öğrencilere...
Protein tozuna çok gerek var mı?Eğer protein miktarın 30gram eksikse alınabilir fakat gün içerisinde zaten hayvansal protein almıyorsan hayvansal proteine...
Arkadaşlar selam ben çok hakim olmadığım için sizlere sormak istedim bahsettiğim ürünleri hangi marka ve aroma tercih etmeliyim yardımcı olur musunuz ?
7. Ayında amartisör bozuldu takır tukur ses yapmaya başladı garanti ile değişti, aradan 1 ay geçti kumaşında açılmalar olmaya başladı taban kısmı koptu vs...
Ben bahsettiğim gibi 2 yıl oldu inanılmaz memnunum yukarda arkadaşın bahsettiği hiçbir sorunu yaşamadım ama ben koltuğun bakımlarını dikkatli bir şekilde...