Biraz geç cevap verdim dostum sanırım sonuca ulaşmışsın fakat bahsettiğin durumlara göre diğer arkadaşların da dediğine katılıyorum. Bence en iyisini yaptın...
Dostum çok teşekkür ederim içim çok rahatladı şimdi tekrar aradı süperonline yarın saat 12 de geliyorlarmış umarım dediğin gibi olurda bi tadına bakarız ya...
100'e 20'ye 487 lira vericeğime, 1000'e 600 lira verip bir latte az içerim gibi düşünüyorum yani fiyat farkı hiç gibi geliyo bana
1737023529
Sol fiber ne...
Dostum ben paketler arasındaki farka dikkat çekmek istiyorum sundukları şeylere göre fiyat farkı çok az ayrıca 2018 den beri kablonet kullanıyorum zaten ama...
peki hocam diyelim ki dediğiniz gibi 100 e 30 a anlaştım ve bana 500tl dediler, sizce 100 tl daha fazla verip 1000 liğe geçmek daha mantıklı olmaz mı ?
Hocam kullanmakta olduğum paketi belirttim diğer arkadaşa cevap verirken 1. ayrılma sebebim fiyat, 2. ayrılma sebebim çok uzun zamandır bir hat çalışması...
hocam sadece superonline 1000mgb internet sağlıyor aradım görüştüm 1 yıllık indirimli fiyat 600 dediler. Bana kablonet yeni fatura ücreti şuanda 100...
Hocam burada aradığınız hız önemli aynı sıkıntıyı bende yaşıyordum bina yeni olmasına rağmen doğru düzgün bir altyapı yok bayadır uğraşıyorum en son bende...
Arkadaşlar selam. Bütçem 26k daha fazla bütçem çıkmıyor. Benim önceliğim fps oyunları çok fazla oynuyorum. En az 4 yıl kafam rahat etsin işlemci üzerinde...
Dediklerine göre kule tipi soğutucu daha önde. Sessizlik, uzun ömür ve daha iyi performans (Düzgün bir kule tipi soğutucu çoğu 240mm sıvı soğutucudan daha...