hocam inçin önemi yok, alışkanlık meselesi imzadaki sistemle sadece lol oynuyorum ben bağımlıyım, 24 veya 27 işini görür ama maksimum 240hz al, 240fps...
tecrübenin az olduğu motor ağır demenden belli dostum, her gaz kolunda da boşluk olur ancak çok kötü haldedir bindiğin motor büyük ihtimalle, motosikletin...
bilemem, onlara kötü gelmiş olabilir. ben odyofil bir insanım benim nazarımda çok ama çok iyi bir kulaklık, ancsi de airpods pro 2 ile benzer seviyede ben...
olabilir hocam kulak içi kulaklıklar test etmeden olur mu olmaz mı belli olmuyor. sonynin kulak uçları silikon değil köpükten, daha sağlam oturuyor kulağın...
gönderici amazon olduğu için bir problem yaşamazsın, 30 gün boyunca koşulsuz şartsız iade hakkın var gönderici amazon olduğu için buradan alabilirsin. Boş...
evet, sonyler biraz daha bass ağrılıklı bir karaktere sahip doğru, fakat bana göre crystal clear ses kalitesine sahip sony xm5, eq ile çok çok iyi bir...
en doğru kişiye sordnuz hocam. wf-1000xm5 ömrümde taktığım en iyi kulaklık. ancak kulağa bakan kısmı parlak bir yüzeyden yapılmış kulağımdan kayıyordu bu...
hocam airpods pro 3 ancde çok ama çok başarılı bizzat test ettim, sony wh-1000xm5 sahibiyim onun kadar vardı şimdi wf-1000xm6da %2 farkla daha kötüymüş...
bw px7 s2 kullandım abimde vardı, ben ses karakteri olarak beğenmiyorum maalesef bu kulaklıkları. kendim sony kulanıyorum cok da memnunum. ben de sese cok...
hocam, 6 tane fan reverse blade alıcaksın, 1 tane normal alıcaksın 6 taneyi öne ve alta takıcan, 1 tane normal olanı da egzoza takıcan
1772754459
ayrıca...