Lise son sınıfım. Daha önce gidip hiçbir kızdan numara veya Instagram istemedim. Benden isteyenleri ise reddettim fakat neredeyse 1 yıldır her gün okul...
geçmiş olsun nasıl yapar değil en ufak bir şeyde kendisini nasıl bozduğudur birçok kızın yeni yıl totemidir bu. merak etme bizim de kız arkadaşımıza...
O da bir şey mi kız arkadaşım dediğim kızı evinde ilişki yaşarken yakaladım bu gece ..
1735685356
Ve ben psikolojik rahatsızlık yaşayan biriyim bunu bana...
Yok yok sağlamdır gsxr in en küçük kardeşi
Zincirlerini her 200km de bir yağla 30bin km götürür bu kadar dert etme akışına bırak
😁
Dediğim gibi Suzuki...
Estağfurullah öyle düşünmeyin, Suzuki japon gurubunda bulamayacagin parçası yoktur yaşadığım şehirdeki bayileri araştır Suzuki bayisi
Sen yeterki paradan...
Tabii ki , alışırsın merak etme bol bol antreman yap
Gazla kalkmayı öğren gerisi basit
Zaten debriyajin kavrama noktası olur oraya gelene kadar sal motoru...
Hocam motor tecrübesi olmadan binmeyecen ki bunun öncesinde 110luk motor tecrübesi var benim için tek sıkıntı debriyaj onada alışırız gsx kaliteli olduğu...
Japon istemenizdeki sebebi anlıyorum hocam ancak güvenlik çok önemli bir unsur japon olup nispeten uygun fiyatlı motosikletlerinde disk ve ABS fren yok...
Tavsiyem arka freni disk ve ABS olan modellere bakın hocam dolayısıyla YBR ve raideri eliyorum
Bajaj Pulsar ns125 alın geçin
Ya da voge r125 çıkar ise...