Yaklaşık 1 yıldır kullaniyorum wifi 6 modem ile 1.5 2 ye yakin oda var desem yeridir mesafe olarak full çekiyor kopma olmuyor lol tr falan 2 3 ms oynuyorum...
Kullanıyorum. İnanılmaz memnunum. Usb 3.0 zyxel marka 1200mbs lik cihaz kullanıyordum. Kopmasından da bıkmıştım. Hızıda tatmin etmiyordu. Bu cihazı alınca...
Dediğiniz gibi sadece -20 denedim dedim bakalım ne yapabiliyor -30 a geldim 10 dakika test ettim sorun yok buda skoru daha fazlasıyla uğraşmam sanırım. +...
Bir pin vs kırmadıysanız bozulmamıştır büyük ihtimalle. Bazen ekran kartı değişince ram sök tak da iş yapabiliyor. Bios pili de söküp takılabilir. Alakasız...
Sabah sersemliği tam anlamamışım. Haklılık payınız var ve yüksek ama ben yine de beklerdim sanirim. en azından biraz düşeceğine inanıyorum. Bir süre sonra...
Ben de konu önerirken taksit ile alıp, bütçeyi yükseltmesini söyledim. Genelde bu tarz sistemler dizenler, eski sistemlerle oynadığı ETS2, CS2 vb. sıkılıp...
Problem 32 gbnin şart olup olmaması degil. Problem 32 ram fiyatının ekran karti fiyantindayken acelesi olmayan birisi icin masrafı arttırması bir süre 16...
Saçma öneri olmuş kendisi işlemciyi acele aldığı icin girdiği mağaza stoğunda olan yüksek seviye bir islemci sadece ciddiyim sormuştum. 7500f 4060ti ile...
Taba basınca falanda düşüyor hocam belkide 1024 oynamanizdandir biraz oyunda bozuk eski go gibi değil res 1080 e gore yapılmış oyun. Ben 9800x3d ile...