eski bir 7500f kullanıcısı olarak aldığın fpsler çok yanlış bir yerlerde dikey eşitleme falan açık olması gerekiyor. Yada herhangi bir parçada arıza var.
Muhtemelen her b650m 7500f e yeterli ama ilerde top seviyeye cikicam derseniz biraz daha iyi bir şey alabilirsiniz. B650m-r ile 7800x3d kullanılabiliyor...
Hocam 2k da x3d işlemcinin farkı çok olmaz özellikle de hikayeli oyunlarda. Eğer 1080 veya daha düşük çözünürlükte yuksek fps islemci oyunlari oynuyor...
Belki bugün herhangi bir yasak olmayacak fakat aynı kişiler bu ülkenin başında olduğu sürece her an yasaklanma ihtimali var bu saatten sonra.
Bu yüzden...
yanlış hatırlamıyorsam 3 parça geliyor birisi masaya sabitleme aparatı bu aparatta kablo geçicek bir kısım yok diğer 2 kısımda kablo tutucu var masaya...
Kablo tutucuları bir yere kadar geliyor masaya sabitlemede kullanılan kısımda kablo için bir yer yok bir yerden sonra dümdüz delikten geçirmen gerekiyor.
Biraz da cs2 non suçu olduğunu düşünüyorum ben. Kablonet kullaniyorum 1000 altyapı var wifi 6 modem ve kartım vardı paket loss bende yaşıyordum sıkıldım...
1080p de fps oyununa oynuyorsaniz. Cs 2 de fps derdim olmasın diyorsanız gayet iyi bir sistem. Ama eğer hikaye oyunlarını 2k da oynayacam ben diyorsanız...
Bunlar bütçe meselesi gerçekten 9070xt 23k olunca tabii ki alsin 33k gerçek fiyatı. Diğer bir arkadaşı da 4070 satıyormuş fiyatindan dolayı öyle bir yorum...
İlk sistemi dizdigimde çok bütce kalmamıştı r1 mouse almistim idarelik 1 ay sonra tus gıcırtı sesi yapmaya basladi. olabilir. garantiye gönderdim ultra...
Hocam amd nin en iyi oyun işlemcisi denen işlemciyi 2000 liralık hava sogutmayla soğutuyorum. Giriş seviyesi b650m ile kullanabiliyorum.(sadece 1080p oyun)...