4 5k ya bir ekran kartı bulsan işlemciyi de r5 5500 falan çözebilirsen 7k yı bulmaz bilgisayarı adam etmen. hazır alırsan pahalıya gelir ikinci elden...
kral güncel ikinci el fiyatları bilmiyorum ama ekipmanlar vs. de varsa uygun olabilir belki ama testlerini herşeyini yapmalısın yanlış anlama satıcı...
6x6 boru zaten ve 1080p de 10 dakika boyunca test yaptım tam yükte 50 dereceyi geçmedi 2k da da baya iş görecektir. ayrıca çok uçuk bir fiyatı da yok 120mm...
Arkadaşlar ekran kartımı başka bilgisayarda denedim ve sorunun anakartın ekran kartı soketinde olduğunu anladık. Anakartımı değiştirdim sorun çözüldü. Başka...
hocam 5600 ve rx570 4gb var bende 144fps sabitledim monitörün Hz'ine, urfta bile çok yoğun savaşlarda asla düşmüyor 143 oluyor en düşük. lolde bu zaten var...
daha bunları düşünmek için çok vaktin var bro ben 21 yaşındayım üniversite bitti şimdi asgari ücretli bir işe girip bedelli parası biriktireceğim. Bu zamana...
arkadaşın dediğini yapsanız daha mantıklı olur aslında odanızda tamamen beyaz setup vs. yoksa ekstra para vermeye gerek yok onun yerine kartı daha güçlü...
bence beyaz yerine daha normal siyah ürünler alırsanız çok rahat 30 bin tl ye kadar düşebilir sıfır olarak 5080 alıp sistemi tamamlayabilirsiniz 80k ya...